REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Michaelis Schumacheris (nuotr. SCANPIX)

Legendinio sportininko Michaelio Schumacherio šeimoje šiandien svarbi diena.

30

Legendinio sportininko Michaelio Schumacherio šeimoje šiandien svarbi diena.

REKLAMA

Nors šiuo metu legendinis sportininkas Michaelis Schumcheris vis dar ligos patale, pastaruoju metu medikai gana dažnai dalijasi kokiomis nors nuotrupomis iš jo šeimos gyvenimo arba apie Michaelio sveikatos būklę.

Štai prieš kelias savaites sporto pasaulį apskriejo stulbinančiai gera žinia apie legendinį sportininką Michaelį Schumacherį. Žymus neurologas suteikė buvusio „Formulės-1“ lenktynininko šeimai labai daug vilties.

O štai šiandien Michaelio sūnus Mickas švenčia 18 gimtadienį.

Mickas Schumacheris skinasi kelią į įspūdingą karjerą. Lygiai kaip ir tėvas, M. Schumacherio sūnus pasižymi itin užsispyrusiu charakteriu. Tiesa, užsienio žiniasklaida pastebi ne tik puikius vaikino kaip sportininko sugebėjimus. Vaikinas išsiskiria puikia išvaizda bei šviesiais plaukais.

Sekti tėvo pėdomis nusprendęs vienintelis M. Schumacherio sūnus prieš dvejus metus debiutavo „Formulės-4“ čempionate. Mickas vairavo olandų „Van Amersfoort“ komandos bolidą. Ir sutartį jaunasis vokietis gavo ne vien dėl pavardės – pernai jis tapo pasaulio, Europos ir Vokietijos kartingų vicečempionu. Tad panašu, kad sūnus iš tėvo paveldėjo ir talentą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų