REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Kayla Hatcher (nuotr. asm. archyvo)

Pamergė papasakojo, kaip ji, pamačiusi tai, kaip atrodė per pusseserės vestuves, savo drabužių dydį sumažino net 5-iais.

12

Pamergė papasakojo, kaip ji, pamačiusi tai, kaip atrodė per pusseserės vestuves, savo drabužių dydį sumažino net 5-iais.

REKLAMA

Iš Alabamoje esančio Grand Bay miesto kilusi Kayla Hatcher (30 m.), pažvelgusi į 2015-aisiais metais darytas nuotraukas, teigia savęs neatpažįstanti.

Dviejų vaikų mama, anksčiau per dieną išgerdavusi net 2 litrus gazuotų saldžių gėrimų, visiškai pakeitė savo gyvenimo būdą, o sporto klube ji ėmė lankytis net 2 kartus per dieną.

Per 12 mėnesių Kayla neteko net 50 kg. Naująją save moteris parodė kitose po metų vykusiose giminaičio vestuvėse.

Kayla teigė, jog šio įspūdingo skaičiaus kilogramų ji atsikratė atsisakiusi įpročio valgyti tik greitą maistą ir kasdien suvartojusi tik 1000 kcal. Ji taip pat tapo sporto klubo nare, jame lankėsi net 2 kartus per dieną. Kad pasportuoti spėtų prieš atsikeliant vaikams, Kayla kartais keldavosi net 2.45 val. nakties.

REKLAMA
REKLAMA

Keistis paskatino vaizdas nuotraukose

Moteris, anksčiau svėrusi 117 kg, teigė, jog tai, kiek svorio ji priaugo susilaukusi dviejų vaikų, ji pastebėjo tik per pusseserės vestuves, o tiksliau, tik išvydusi šventės nuotraukas.

REKLAMA

„Susilaukus vaikų, mano svoris augo nepastebimai. Visą dieną praleisdavau žiūrėdama televizorių, valgydama ir miegodama. Tai tikrai nėra pats sveikiausias gyvenimo būdas, tačiau į tai aš nekreipiau dėmesio“, - pasakojo ji. „Po to, kai buvau įamžinta vilkinti rožinę pamergės suknelę, neatpažinau savęs. Su ja atrodžiau negražiai, buvo nepatogu. Visos kitos pamergės atrodė nuostabiai, tačiau mano figūros suknelė nepuošė. Pykau ant savęs, kad apsileidau. Mačiau 5 pagurklius ir stambias rankas. Laimei, tai atvėrė man akis. Ši nuotrauka pakeitė mano gyvenimą. Spoksojau į ją kelias valandas, žinojau, kad privalau keistis.“

REKLAMA
REKLAMA

Kayla pasakojo, jog anksčiau savo dieną pradėdavo dviem dubenėliais itin daug cukraus savo sudėtyje turinčiais sausais pusryčiais, pietums ji rinkdavosi picas, mėsainius, kartais suvalgydavo kokį tortą, o vakare nepasikuklindavo sukimšti dvi porcijas gruzdintos vištienos.

Kasdien moteris išgerdavo 2 litrus giros ar kito gazuoto gėrimo, taip pat mėgdavo ir šaltą itin saldžią arbatą.

Tačiau išvydusi save pusseseres fotografijose, Kayla nusprendė tapti vietinio sporto klubo nare, o gazuotus gėrimus pakeisti vandeniu.

Dviejų vaikų mama pradėjo aktyviai sportuoti ir iki 1000 kcal sumažino suvartojamų kalorijų kiekį. Tai moteris padarė sumažindama porcijas ir ėmusi namuose ruošti maistą. Makaronais, duonos gaminiais ir saldumynais Kayla užkandžiaudavo tik labai retai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvo verta

Nuo šio jos gyvenimo būdo pakeitimo pradžios praėjus metams, Kayla vėl buvo pakviesta būti pamerge. Šį kartą ji atrodė visiškai kitaip.

„Iš pradžių buvo labai sunku. Man labai patinka miegas, tačiau pamačiusi, jog visos mano pastangos nenueina veltui, tapo lengviau, tsirado motyvacija. Rytais keldavausi anksčiau, sporto klube praleisdavau daugiau laiko. Galima teigti, jog tapau priklausoma nuo sporto. Kadangi anksčiau niekada neteko lankytis sporto klube, iš pradžių bijojau, kad gali būti šiek tiek sudėtinga, tačiau aš tam ryžausi ir dabar neatsidžiaugiu rezultatais. Niekada nemaniau, jog man pavyks atsikratyti net kelių kilogramų, jau nekalbant apie 50 kg“, - sakė ji.

REKLAMA

Kayla pridūrė, jog pakeitusi savo mitybą ir pradėjusi sportuoti, ji jaučiasi gerokai laimingesnė ir labiau savimi patenkinta.

„Kai į kitas vestuves atėjau apsivilkusi net 5 dydžiais mažesnę suknelę, tai buvo geriausia diena mano gyvenime. Vis dar negaliu patikėti savo pokyčiais. Jei aš galiu tai padaryti, galite ir jūs. Mano transformacija pakeitė mano gyvenimą, ypač mano santykius su vaikais. Jie džiaugiasi, jog aš noriu eiti į lauką ir žaisti su jais, jiems patinka kartu bėgioti“, - užbaigė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų