REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Suoliukas (nuotr. 123rf.com)
63

Kovo 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nepasiseks padaryti norimo įspūdžio arba vienu ėjimu įgyvendinti sumanyto reikalo. Patirsite stresą, jeigu teks kalbėti viešai, bendrauti su įžymybėmis ar su publika. Saugokite vertingus daiktus, nes kažkas staiga gali sudužti, susigadinti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tikėtini susitikimai su bendraminčiais, senais bičiuliais. Tačiau ši diena gali prislopinti džiaugsmą dėl neseniai puoselėtų vilčių. Galbūt sužinosite apie kažkieno slaptą nuomonę, nuslėptą patyrimą, ir tai jus nustebins.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien jums norėsis pabėgti nuo varginamo šurmulio. Galite išgirsti nerimą keliančių naujienų, gandų. Sumažės pasitikėjimas aplinkiniais, kolegomis. Galbūt kažkas iš jų nuvils, paves.

Vėžys

Jeigu norite nuveikti ką nors gero ir gražaus, anksčiau atsikelkite, nes rytas bus produktyviausias. Ir jums, ir tiems, su kuriais bendrausite, nestigs sveiko humoro, diplomatijos ir noro taikiai sureguliuoti bet kokias problemas. Saugokite vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena bus kupina darbų, rūpesčių. Su naujovėmis darbe dar neforsuokite: jos bus arba atmestos, arba pradės riedėti neteisingu keliu ir vėliau teks daug ką keisti, koreguoti. Raskite laiko sveikatai naudingoms procedūroms.

Mergelė

Situacija ir aplinkiniai vers aklai priimti sprendimus arba su jais sutikti, nors jūs turėsite didelių abejonių. Numoję į jas ranka, galite sau pakenkti. Išsiaiškinkite iki galo rūpimą reikalą, klausimą, net jei tai kitiems nepatinka.

Svarstyklės

Prieštaringų situacijų diena. Svarbių darbų nesiimkite, nes galite privelti klaidų ir sugadinti ankstesnį įdirbį. Kažkoks įvykis gali priversti pajusti vidines ar išorines kliūtis, apie kurias beveik nenutuokėte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Rūpesčių, nuostolių gali sukelti vaikai. Dėl finansinių nesklandumų gali būti sudėtinga įgyvendinti numatytą projektą. Tai, kas buvo pažadėta jums, staiga gali atitekti kažkam kitam. Galima netikėta žinia iš toli.

Šaulys

Šiandien jums rūpės naujos verslo sutartys, darbo užsakymai. Galimi nesusipratimai, klaidos. Veikite apgalvotai, bandykite sumanumu įveikti kitų žmonių nepalankumą.

Ožiaragis

Šiandien ramybės neduos draugai, gerbėjai. Ne visi jų pasiūlymai jums bus prie širdies. Bet ir nebūtina su viskuo sutikti ar nenoromis kam nors pataikauti. Būkite savimi. Apdairiau elkitės su pinigais, dokumentais.

REKLAMA

Vandenis

Darbe, moksle nelengvai pagausite reikiamą tempą. Išsiblaškymas gali įvelti jus į problemas ir veikloje, ir kelyje. Tačiau galite gauti užuominų, ženklų, liudijančių apie neblogas finansines naujienas.

Žuvys

Sunku bus įtikti įtakingiems veikėjams ir apskritai dėl ko nors konkrečiai susitarti. Dėl to ar ne dėl to, bet darbų eiga bus lėta, su trikdžiais. Galite sulaukti kritikos. Neverta tikėti pažadais, o juo labiau skubotai žadėti, įsipareigoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų