REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupė „Rondo“ savo gerbėjams pristato atnaujintą didelio populiarumo sulaukusią dainą „Sala“.

Grupė „Rondo“ savo gerbėjams pristato atnaujintą didelio populiarumo sulaukusią dainą „Sala“.

REKLAMA

„Tokio žaibiško publikos dėmesio yra sulaukę dar keli mūsų kūriniai. „Tu palauk, sustok“, „Netikėk ką priešai suoks“ – dainos, kurios, regis, per naktį tapo populiarios. Tą patį pajutome ir pristatę „Salą“, - pasakojo dainininkas Aleksandras IvanauskasFara.

Anot jo, melodinga daina gimė atostogų metu, kuomet ilsėtis teko turistų apgultame kurorte.

„Matyt, tuomet ir kilo noras pabūti vienam. O kur geriau tai patirsi, nei poilsiaudamas nedidelėje saloje, mažai lankomoje žmonių?“, - su šypsena kalbėjo pašnekovas.

Nepaisant kartais aplankančio vienatvės ilgesio, A. Ivanauskas – Fara savo gyvenimo nebeįsivaizduoja be personalinio kompiuterio ir mobilaus ryšio telefono.

REKLAMA
REKLAMA

„Kompiuteryje saugau tai, kas man labai svarbu – muziką, tekstus, nuotraukas. Tai – mano kasdieninio darbo priemonė. Žaidimų su juo nežaidžiu!“, - juokdamasis patikino žinomas muzikantas.

REKLAMA

Jis atviras – be telefono nebūna nei dieną, nei naktį. Jei skambinantieji Aleksandrui išgirsta, kas atlikėjas – „ne ryšio zonoje“, tai reiškia, kad tiesiog išsikrovė įrenginio baterija.

„20 minučių – tiek ilgiausiai būnu nepasiekiamas telefonu“, - sakė A. Ivanauskas – Fara.

Atlikėjas pridūrė – moderniosios technologijos jam tėra darbo priemonės. „Rondo“ lyderis pats derina koncertų ir pasirodymų grafikus, priima užsakymus, informuoja apie būsimus darbus grupės narius.

„Turime dvi programas, su kuriomis „keliaujame“ po Lietuvą ir užsienį. Vienu atveju mūsų komandą sudaro septyni, o kitu – beveik 40 žmonių. Tuomet vien skambindamas praleidžiu ne vieną valandą“, - dalinosi pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Planuoti muzikinę veiklą jam padeda žmona Rima, todėl pagalbininkų ar vadybininkų grupei „Rondo“ kol kas nereikia.

„Juk kiekvieną kartą visus pasirodymų niuansus tektų derinti su manimi. Tai... geriau jei pats iškart ir priimsiu sprendimą“, - kalbėjo atlikėjas.

Šie metai, pasak A. Ivanausko – Faros, bus kupini darbų ir naujovių.

„Ir niekada nežinai, kada ir kokiomis aplinkybėmis vėl gims nauji kūriniai“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų