REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Algirdas Daumantas Ciūnys (tv3.lt fotomontažas)

Muzikiniame TV3 televizijos projekte „X Faktorius“ sėkmę bandęs jaunuolis Algirdas Daumantas Ciūnys – itin populiarus socialinėje erdvėje.

27

Muzikiniame TV3 televizijos projekte „X Faktorius“ sėkmę bandęs jaunuolis Algirdas Daumantas Ciūnys – itin populiarus socialinėje erdvėje.

REKLAMA

Neretai įvairiomis savo gyvenimo akimirkomis socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijantis vaikinas – puikus projekto nugalėtojos Iglės Bernotaitytės draugas. Vis dėlto šįkart jis savo sekėjus nustebino kiek kitokiomis nuotraukomis.

„Turbūt kiekvienas žino tą jausmą, kai negali išsirinkti sau tinkamo šiukšlių maišų brand‘o... Tikras galvos skausmas. Beeeeet! Mano gyvenime įvyko likimas ir aš išbandžiau trijų litrų lietuvišką šiukšlių maišą. Nuo to laiko atgal aš nebesižvalgau“, - skelbė su pilnu šiukšlių maišu nuotraukoje pozuojantis vaikinas.

Naują „Instagram“ profilį, pavadinimu „INFLUJIENCA“Dobrynia Nikarovskaja – susikūręs vaikinas rodo socialinių tinklų nuomonės formuotojų kasdienybę: daugybė nuotraukų, kuriose reklamuojami įvairūs produktai.

Vaikinas, paklaustas, ar taip nori pasišaipyti iš šiuo metu populiarių nuomonės formuotojų, tikino, kad tai daro dėl kito tikslo: „Tai nėra šaipymasis ar patyčios... Aš tiesiog dievinu ironiją ir jau nuo seniai manau, kad mano misija – kelti žmonėms nuotaiką“, - sakė jis.

Anksčiau sprendimo, kaip galėtų linksminti jį sekančius žmones, vaikinas nerado, tačiau viskas pasikeitė pranašingo sapno metu: „Jau nuo seno savo draugams kartoju, kad susapnuosiu ką nors pranašingo, viziją. Susapnuosiu „Eurovizijos“ hitą, susapnuosiu savo likimą... Ir praėjusi naktis buvo lemiama: prieš miegą -žiūrėjau „drag“ persirenginėjimo šou finalą, o mano sapne grupė žmonių skandavo „Influjienca, Influjienca“ – taip suvokiau, kad turiu būti pseudo-mergina, reklamuojanti viską iš eilės“, - teigė Algirdas Daumantas.

Kanalizacijos vamzdžių tirpalas, šiukšlių maišai, šaldytuvas ar pinigai – tai tikra pradžia produktų, kuriuos ironiškai reklamuoja Dobrynia Nikarovskaja.

Daugiau šmaikščių nuotraukų – mūsų galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų