REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Sausio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų (nuotr. 123rf.com)
12

Avinas

REKLAMA

Netikėtos sėkmės karjeroje diena. Palanku aptarti su vadovu susikaupusius reikalus, ko nors iš jo prašyti. Gerai imtis atsakingų darbų.

Tauras

Sėkmingas metas, ypač moterims. Galimi netikėtumai dirbant, bendraujant. Galima rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Palanki diena kelionėms ir bendrauti su bičiuliais.

Dvyniai

Ne itin sėkmingas laikas: nieko rimta neplanuokite ir nesukite sau galvos, jei kas nors nepavyks.

Vėžys

Nepersistenkite, neskubėkite. Tinkamas laikas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams, susitarimams. Meilės pasimatymą atidėkite.

Liūtas

Ieškokite ne tik svetimų klaidų, bet ir savo klaidų. Būkite itin atidūs smulkmenoms dirbdami ar tvarkydami piniginius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Geras laikas įvairiems susitikimams, susitarimams. Gauti pasiūlymai bus naudingi, bent laikinai tai bus gera išeitis.

Svarstyklės

Svarbu neskubėti, daug nenorėti ir mokėti laiku sustoti. Nespręskite svarbių dalykinių problemų. Patartina daugiau laiko skirti artimiesiems.

REKLAMA

Skorpionas

Gali padaugėti rūpesčių, sunkumų dėl avantiūrų darbe, dėl vaikų ar mylimo asmens netinkamo elgesio. Tai vienaip ar kitaip susitvarkys, tiesa, nebūtinai taip, kaip manėte, bet tai bus jums naudinga. Stenkitės galvoti, kad viskas bus gerai, ir išeitis ateis savaime.

Šaulys

Nepraraskite vidinio tvirtumo, pasitikėjimo savimi dėl galimų nesklandumų namuose bei darbe – iš tiesų tai lengvai pataisoma. Neblogas laikas pokalbiui su vadovybe. Nesiginčykite su kolegomis, turinčiais didelę patirtį.

Ožiaragis

Stebėkite konkurentus, mokykitės iš jų klaidų. Nepriimkite jokių sprendimų vieni, tačiau ir neprisiimkite atsakomybės už partnerių elgesį: galite rimtai nukentėti.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nepasitenkinimo jausmas, įtampa gali išaugti. Vienu metu gali prispausti problemos, ir dėl darbo, ir dėl sveikatos. Vyrams ši diena sėkmingesnė nei moterims.

Žuvys Diena bus nebloga, jei mokate laiku sustoti, kai ką sau uždrausti, ko nors atsisakyti : derėtų apriboti savo norus bei poreikius.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų