REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai eikvosite laiką, jėgas, lėšas, mėgindami įsitvirtinti trokštamoje srityje ar išsispręsti aktualią problemą. Ši diena nebus produktyvi. Verčiau tvarkykite namus, kuopkite šiukšles iš visų kampų. Taip apsivalę, pajusite palengvėjimą.

Tauras

Galite turėti rūpesčių, susijusių su kelione, egzaminu, svarbaus renginio organizavimu ar pan. Elgiantis neetiškai, einant neteisingu keliu, lengva apsigauti, išprovokuoti neplanuotus posūkius ir nelengvas problemas.

Dvyniai

Norėsis suspėti nuveikti daugybę darbų, tačiau trukdys smulkūs nesusipratimai. Galbūt pajusite, kad dominančio žmogaus elgesys nėra nuoširdus ir draugiškas. Deja, vėliau gali paaiškėti, kad realiai sau kenkiate patys, o ne aplinkiniai.

Vėžys

Situacija reikalauja konkretumo, įsipareigojimo, todėl venkite paviršutiniško išsibarstymo. Verčiau nesistenkite susigrąžinti to, kas prarasta, žvelkite į priekį, ieškokite naujų kelių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nors stokosite energijos ir geros savijautos, jausite būtinybę imtis sunkių darbų. Nepersitempkite, nes galite sau pakenkti. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, nes jis tikrai neišspręs jūsų vidinių problemų.

REKLAMA

Mergelė

Nelengva diena. Daugybė darbų, emocinė įtampa. Sunku įžvelgti pastangų prasmę, toleruoti kitokią nuomonę ir paprasčiausiai be dirglumo sutilpti vienoje erdvėje su kitais žmogiškais individais.

Svarstyklės

Regis, jus domins nekilnojamojo turto reikalai, žemės ir techniniai darbai. Netikėkite lengvo pasipelnymo galimybe. Už viską reikia mokėti ir geriau, jei skolų nesusikaupia. Išlaikykite gerus santykius su giminėmis, kaimynais.

Skorpionas

Šiandien labiau galvokite, ką kalbate: galite leptelėti tai, ko nederėtų. Planuota išvyka, susitikimas gali neįvykti arba tiesiog bus pakeista data, vieta.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis ir asmeninėmis savybėmis. Bet kokiuose reikaluose, derybose galvokite apie abipusių interesų patenkinimą, elkitės garbingai. Saugokite virškinimo traktą.

Ožiaragis

Domins su vaikais, kūryba, sportu, scena susiję projektai. Kai kas bus susiję su nemaža rizika. Nekonfliktuokite su augančia karta dėl skonio, požiūrio į madas, politinių pažiūrų ir kt.

Vandenis

Darbo bus daugiau nei tikėjotės. Gali tekti padirbėti viršvalandžius arba kam nors padėti, pamokyti. Pasirūpinkite artimų žmonių bei naminių gyvūnų sveikata, higiena. Neapgaudinėkite savęs ir venkite abejotinų aferų.

Žuvys

Prieštaringų emocijų gali suteikti partneris ar žmogus iš artimos aplinkos. Pasireikš didelis dvasinis ir emocinis jautrumas, galite prisigalvoti nebūtų dalykų, pavyduliauti, jausti priešiškumą. Tikėtini juridiniai kazusai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų