REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
79
Vestuvinių suknelių kolekcijos ir prabangaus visureigio pristatymas (nuotr. tv3.lt)

Antradienio vakarą viename sostinės automobilių salonų dizainerė Inga Miltienienė pristatė 2018-iesiems skirtą nuotakų suknelių kolekciją. Mados srityje jau beveik 20 metų dirbanti kūrėja sako, kad vestuvinė suknelė yra ypatingas drabužis, nuotakai kartais tampantis net svarbesnis už pačią šventę.

79

Antradienio vakarą viename sostinės automobilių salonų dizainerė Inga Miltienienė pristatė 2018-iesiems skirtą nuotakų suknelių kolekciją. Mados srityje jau beveik 20 metų dirbanti kūrėja sako, kad vestuvinė suknelė yra ypatingas drabužis, nuotakai kartais tampantis net svarbesnis už pačią šventę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Juk šis rūbas sukelia ypatingas emocijas, prisiliesdama prie jo atsiradimo patiriu ir kartu su nuotaka išgyvenu jos jaudulį, laimę, šventės laukimo jausmą. Puošiant nuotaką ypatingą dėmesį būtina teikti kiekvienai, net pačiai mažiausiai, detalei, nes kiekviena smulkmena, kuri kitiems pasirodytų visiškai nereikšminga, nuotakai yra labai svarbi“, – sako I.Miltienienė.

REKLAMA

Kūrėja visuomet su malonumu atveria savo salono duris kiekvienai nuotakai – esą, kiekviena į ją besikreipinti nuotaka – įrodymas, kad jai patiko dizainerės kūrybinis braižas, idėjos, o tai reiškia, kad ji esą žengia tinkama linkme. Vestuvinių suknelių kūrėjai svarbiausia tai, kad nuotaka ja pasitikėtų – būtent nuo pasitikėjimo ir prasideda visas kūrybinis procesas.

Neapsiėjo be pagalbininkių

Ne ką mažiau svarbu pasitikėti tais, kurie prisideda prie kolekcijos pristatymo išpildymo. Prie netradicinėje aplinkoje – automobilių salone – surengto naujos vestuvinių suknelių kolekcijos pristatymo ir profesionalios stilistė bei floristė.

REKLAMA
REKLAMA

Mgeles.lt atstovė Marta Kutko pasirūpino, kad kiekviena nuotaka rankose laikytų išskirtinę puokštę.

„Puokštes stengėmės priderinti prie kiekvienos I.Miltienienės kurtos suknelės. Karaliavo švelnios ir pastelines spalvos: kreminė, balta, rožinė, persikinė“, – teigia M.Kutko. Pasak jos, nevengta ir žalumos, kurios taip pageidauja nuotakos.

Tuo metu stilistė Alina Gai sako, kad jos profesija teikia jai džiaugsmo vien todėl, kad tenka sutikti pačias laimingiausias moteris ir merginas – tas, kurių laukia pati svarbiausia diena jų gyvenime – vestuvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Koks ankstyvas rytas bebūtų, visas nuotakas pasitinku pakiliai nusiteikusi, kartu išgyvename visas jų emocijas ir jaudulį, kuris tą dieną lydi kiekvieną nuotaką. Kiekvienai nuotakai tą ypatingą rytą patariu pabėgti iš namų, palikti visus šventės rengimo rūpesčius kitiems ir susikurti jaukią, ramią aplinką kažkur kitur. Artimieji ar į šventę besirenkantys svečiai, kad ir kokie geranoriški jie būtų, gali trikdyti jūsų pasirengimą šventei ir visos komandos darbą. Dažnai sulaukiu nuotakų klausimų, ar šukuosena tiks prie pasirinktos vestuvinės suknelės“, – teigia ji.

REKLAMA

Tikrai ne visada esą reikia šukuoseną derinti prie suknelės, geriausiai yra išsirinkti kvalifikuotą savo srities specialistą, kuris padės apsispręsti ir profesionaliai patars, koks įvaizdis nuotakai yra tinkamiausias.

„Jau kurį laiką žaviuosi vestuvinių suknelių dizainerės I.Miltinienės kūryba. Kiekviena šios kūrėjos suknelė yra ypatinga, dvelkia elegancija ir trapumu, todėl mielai sutikau sukurti įvaizdį Ingos Miltinienės naujausios kolekcijos pristatymui“, – sako A.Gai.

Tobula suknelė – sukurta būtent jums

Kiekviena nuotaka didžiąją dieną trokšta atrodyti tiesiog tobulai – tad kokia ta nepriekaištinga vestuvinė suknelė? Dizainerės manymu, nėra vienos tobulos suknelės visoms nuotakoms, tačiau ji gali būti tobula tai vienintelei nuotakai, kuriai ji ir yra sukurta.

REKLAMA

„Tobula yra tokia suknelė, kuria pasipuošusi nuotaka švyti, ją apima pačios geriausios emocijos, ji jaučiasi pakylėta ir net nenori jos nusivilkti.

Kolekcija – dizainerės atspindys

2018-ųjų metų I.Miltienienės vestuvinių suknelių kolekcija išsiskiria savo apimtimi. Šį kartą ji pristatė net 20 suknelių modelių.

„Ši kolekcija man yra labai brangi, nes tai yra mano pačios atspindys, ji atskleidžia tai, kas esu, ką jaučiu. Joje dominuoja romantiški, lengvi ir subtilūs akcentai. Prabangos jausmą sukuria nėriniai, kurie kolekcijoje yra palyginti gausiai naudojami, tačiau jų raštai sukuria neįpareigojantį laisvės, jaunatviško polėkio jausmą. Suknelės lengvos, pakankamai laisvos, nevaržančios judesių, nes ypatingą dieną nuotaka turi jaustis patogiai ir laisvai“, – sako I.Miltienienė. Šią kolekciją ji teigia galinti palyginti su vėjuje tarp gėlių plazdenančiu trapiu ir švelniu drugeliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kurti dizainerę visų pirma įkvepia meilė, nesvarbu kokios formos ir turinio: meilė esantiems šalia, meilė savo kūrybai, meilė visam pasauliui. Kūrybą taip pat inspiruoja geros emocijos, harmoninga aplinka ir vidinis kvėpavimas. Įkvėpimas, pasak jos, slypi visur – kartais tiesiog užtenka plačiai atmerkti akis ir giliai įkvėpti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų