REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Šalia apleisto sunkvežimio pamatė purviną vystyklę. Išvydę, kas jos viduje, liko sukrėsti

Tai buvo gražus gegužės 6 dienos rytas. Deja, tai, ką šalia sunkvežimio tiesiog vidury gatvės pamatė vos 22 metų studentė mergina, tarsi sugadino visą dieną.

11

Tai buvo gražus gegužės 6 dienos rytas. Deja, tai, ką šalia sunkvežimio tiesiog vidury gatvės pamatė vos 22 metų studentė mergina, tarsi sugadino visą dieną.

REKLAMA

Šalia sunkvežimio mergina pamatė purviną vystyklę, kurioje – sušalęs, verkiantis ir kone merdintis kūdikis. Vaikas buvo rastas šalia „Nissan“ automobilio. Šalia nebuvo jokių antklodžių, vaiko kepurėlės ar bent jau vardo... Nieko. Mažylis buvo paliktas vienui vienas.

Niekas net negalėjo pasakyti, kiek laiko šis mažylis čia prabuvo. Tačiau, vos tik pastebėjus šį vargšą vaikelį gulintį tiesiog ant žemės, nedelsiant buvo iškviesti pareigūnai ir medikai. 

Po savaitės įvyko tikras stebuklas. Vaikas ne tik turėjo namus, vardą, bet ir motiną, kuri jį mylėjo kaip savo pačios vaikelį.

REKLAMA
REKLAMA

Nors jo vardas Kalebas, tėtis ir naujoji mama jį vadina Čarliu.

 

Policijos pranešime nurodoma, kad iš pat pradžių, kai studentė vaiką rado gatvėje, ji jį nusinešė į savo bendrabutį, nors neturėjo jokių daiktų, reikalingų kūdikiui. Pavyzdžiui, vystyklų.

REKLAMA

„Svarbiausia, atvykus apžiūrėti kūdikio, buvo įsitikinti, kad jis kuo greičiau vėl atsigautų, taip pat išsiaiškinti, kiek laiko jis praleido lauke ir kokio lygio yra jo nušalimai“, - sakė vienas į įvykio vietą atvykęs pareigūnas.

„Tai buvo viena iš tų dienų, kai aš labai didžiuojuosi savo darbu ir kad mums pavyko atvykti laiku“, - sakė pareigūnas Suarezas.

Lorraine Nichols niekada nepamirš to ryto.

18 metų terapeute dirbanti Nichols papasakojo apie mažylio būklę. Pasak jos, vaikelio kūno temperatūra buvo grėsmingai žema, netgi po visos nakties medikų pastangų išgelbėti mažylį, jo oda tebebuvo siaubingai blyški.

REKLAMA
REKLAMA

Medikai nustatė, kad šiam kūdikiui apie 5-7 dienos.

„Aš tiesiog negalėjau patikėti išgirdęs šią istoriją. Niekas net negalėjo pasakyti, kiek laiko šis vaikutis praleido lauke gulėdamas“, - sakė medikė. 

Laimei, po kelių dienų mažyliui pagerėjo.

Moteris neslėpė, kad ši istorija ją labai sujaudino. Dar ir dėl to, kad pati visai neseniai išgyveno labai sunkų laikotarpį, kai balansavo tarp gyvybės ir mirties, nes sirgo vėžiu. 

Taigi moteris ilgai nesvarstė ir šį kūdikį, priėmėmį savo šeimą.

Lorraine visada norėjo dukrelės, tačiau negalėjo jos susilaukti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų