REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Eurovizijos atrankos finalas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šiandien šimtus tūkstančių žiūrovų prie televizijos ekranų sukvietė vienas didžiausių muzikos renginių nacionalinė „Eurovizijos“ atranka.

30

Šiandien šimtus tūkstančių žiūrovų prie televizijos ekranų sukvietė vienas didžiausių muzikos renginių nacionalinė „Eurovizijos“ atranka.

REKLAMA

Po ilgos, aštuonias savaites trukusios kovos, paaiškėjo, kad nugalėtoja tapo Ieva Zasimauskaitė su daina „When We‘re Old“.

 

„Jaučiuosi be galo gerai, negaliu patikėti, kad tai realybė, greičiau – sapnas. Dalyvavau penkis kartus, o šis buvo laimingas, bet ne dėl manęs, o dėl žmonių, kurie buvo šalia manęs. Rasos, Mariaus, Vytauto. Tai yra mažytė pergalė čia, kurios mes labai norime Portugalijoje“, - pasakojo Ieva.

Šiandien savo pasirodymo metu I. Zasimauskaitė pateikė staigmeną – paskutinę akimirką į sceną įžengė jos sutuoktinis Marius Kiltinavičius. Daugybės klausimų, ar tai buvo spontaniška idėja, ar ilgai apgalvotas sprendimas, sulaukusi Ieva žodį perdavė savo režisierei, kuri patvirtino, kad tai sugalvojo paskutinę akimirką. „Nors Rasa sakė, kad Lisabonoje jo neišvysime, tačiau įkalbėti... Na, ar buvo sunku? Sakė, kad ne“, - šyptelėjo I. Zasimauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Turi absoliučiai kitokią idėją

Atlikėja taip pat minėjo, jog didžiojoje scenoje ji ruošia kitokį pasirodymą: „Turime idėją, absoliučiai kitokią, nei tai buvo atrankose. Be vizualizacijų, bet apie tai pranešime vėliau“, - sakė ji.

REKLAMA

Dainos lietuvišką ir anglišką versijas turinti atlikėja sakė, jog šis klausimas galutinai nenuspręstas: „Daina skambės angliškai, o dėl pabaigos mes dar pagalvosime. Lietuviškos paskutinės eilutės yra nuostabios, dėl to sulaukėme ir daug užsieniečių žinučių, kurie prašė viską palikti taip, kaip yra“, - teigė I. Zasimauskaitė.

Intriga išliko iki paskutinės akimirkos

Daugiausiai žiūrovų balsų surinko Ieva Zasimauskaitė, antrieji – grupė „The Roop“, trečioji – Monika Marija, ketvirtas – Jurgis Brūzga, penktoji – Kotryna Juodzevičiūtė, paskutinė – Paula.

REKLAMA
REKLAMA

Komisijos verdiktas šiek tiek skyrėsi nuo žiūrovų balsų: paskutine liko Paula, tuomet Kotryna Juodzevičiūtė, ketvirtieji – „The Roop“, trečia Monika Marija, antroje vietoje Ieva Zasimauskaitė, o pirmoje – Jurgis Brūzga.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų