REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
120 - Dovydas ir Šarūnas (nuotr. Eimanto Genio)

Kas pravirkdytų „X Faktoriaus“ laimėtojus Dovydą Laukį ir Šarūną Januškevičių? Kodėl dueto „120“ galėjo ir nebūti? Kokią didžiausią išdaigą vaikystės draugai yra kartu iškrėtę?

46

Kas pravirkdytų „X Faktoriaus“ laimėtojus Dovydą Laukį ir Šarūną Januškevičių? Kodėl dueto „120“ galėjo ir nebūti? Kokią didžiausią išdaigą vaikystės draugai yra kartu iškrėtę?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienį TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ pamatysite visiškai kitokius Dovydą ir Šarūną: jautrius, sentimentalius ir labai atvirus.

REKLAMA

Draugai net ne nuo vaikystės, o nuo kūdikystės

„Mūsų tėvai taip pat yra draugai. Ir taip jau atsitiko, kad aš gimiau tik dešimt dienų vėliau nei Dovydas. Taigi, kilo klausimas: galbūt Dovydo tėvai sugalvojo, kad mažajam Dovydui reikės draugo?“, – susimąstydamas kikena Šarūnas. Galima sakyti, kad vaikinai ne tik kartu užaugo, bet ir kartu užaugino savo muzikines svajones: kartu klausėsi muzikos, kartu bandė pirmuosius instrumentus, kartu sulaukė pirmųjų Dovydo močiutės, muzikos mokytojos, įvertinimų.

REKLAMA
REKLAMA

Kartą nuvertė kaimynų lauko tualetą

Pasak Šarūno, Dovydas per laiką visai nepasikeitė. „Tas pats charakteris, tos pačios manieros, akys, nosys – viskas išliko taip pat! Mane patį tai stebina, nes juk daugelis žmonių pasikeičia, kažkokio tūrio įgauna, o jis vis toks pats. Na, gal truputį paaugo“, – pasakoja Šarūnas, sukeldamas didelį Dovydo juoką. „Jis būdavo ir dažnesnis išdaigų iniciatorius. Pamenu, kartą nuvertėm kaimynų lauko tualetą“. „O kaip Laimono veršį nudažėm, pameni? Paėmėm dažų ir nudažėm veršelį! Po to turėjom nuplauti!“ – kvatoja Dovydas prisimindamas vaikystės vasaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvo įsimylėję tą pačią merginą

„Pasaulis pagal moteris“ nebūtų pasaulis pagal moteris, jeigu neužduotų klausimų apie meilę. Šioje srityje žavūs vaikinai tikrai turi ką papasakoti. Nuo to, kiek gerbėjų sulaukė pasirodę ant „X Faktoriaus“ scenos iki to, kiek meilės istorijų turėjo iki tol. „Milijonus“, – prisipažins Dovydas. „Bet mes pakalbėjom, kad visas tas meiles mes abu dar savotiškai mylim“, – jautrią pusę dar kartą parodys Šarūnas. Laidos vedėja Kristina Rimienė vaikinams užduos ir itin pikantišką klausimą: ar draugams neteko mylėti tos pačios merginos? „Teko, teko. Buvo, buvo....“, – atsidus jaunieji don žuanai ir prisipažins, kad po tokios istorijos dueto „120” galėjo ir nebūti.

REKLAMA

Domisi filosofija, to paties tikisi ir iš moterų

Nepaisant pašėlusio ir nerūpestingo įvaizdžio, Šarūnas su Dovydu daugiau laiko skiria ne linksmybėms, o saviugdai. „Kartu domimės filosofija, mokslu, žaidžiame šachmatais. Aš manau, kad norint kažko pasiekti, privalai nuolat su savimi dirbti, privalai nuolatos judėti links savo tikslo“, – moralą žiūrovams išrėš Dovydas. „Ir moterys mums patinka tokios pačios – žingeidžios. Turinčios stuburą. Galinčios gyventi be vyro. Moterys – liūtės“, – savo skonį aiškiai nubrėš Dovydas.

REKLAMA

Šį sekmadienį 10 val. laidoje „Pasaulis pagal moteris“ per TV3 sužinosite, kokios moterys patinka Dovydui ir Šarūnui, ką dar kartu veikia duetas bei kokie jų ateities planai. Tačiau laidoje bus užduočių ne tik moterims – vyrai galės sužinoti, kaip iš naujo nustebinti dovanojant gvazdikus arba į kur reikia merkti gėles, jeigu nenorite užgožti jų grožio. Estetikos ir namų mados klausimais konsultuos ekspertai iš viso pasaulio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų