REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Gabriela Jirackova (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Norėdama supanašėti su lėlė Barbe, paauglė kas mėnesį įvairioms procedūroms išleidžia daugiau kaip 800 eurų.

41

Norėdama supanašėti su lėlė Barbe, paauglė kas mėnesį įvairioms procedūroms išleidžia daugiau kaip 800 eurų.

REKLAMA

Prahoje su tėvais gyvenanti Gabriela Jirackova (18 m.) už lūpų implantus, priauginamus plaukus ir ilgalaikį makiažą atsiskaito tėvų sunkiai uždirbtais pinigais. Mergina teigia, jog yra pasiryžusi tapti gyva lėle, be to, šie išvaizdos pokyčiai suteikia jai daugiau seksualumo.

Gabrielai, pokyčius pradėjusiai sulaukus 16-kos, neseniai atlikta krūtinės didinimo operacija. Procedūra, kurios metu jos C dydžio krūtinė tapo G dydžio, atsiėjo net 3600 eurų.

Mergina tikina, jog ateityje jos laukia dar daugiau operacijų, tarp kurių ir užpakaliuko didinimas, šonkaulių pašalinimas ir dar didesnė krūtinė. Ji padarys viską, kad turėtų savo svajonių kūną.

REKLAMA
REKLAMA

Tokiems pokyčiams Gabrielą įkvėpė kitos garsios save gyvomis lėlėmis vadinančios moterys ir pati lėlė Barbė. Jos kolekcijoje galima rasti net 300 skirtingų lėlių.

REKLAMA

„Pokyčiams mane įkvėpė kitos gyvos lėlės bei mano pačios Barbių kolekcija. Būdama vaikas, jų turėjau begalę. Kai pamačiau, jog pasaulyje yra moterų, atrodančių taip pat, kaip ir šios lėlės, supratau, kad tai mano pašaukimas. Visuomet norėjau išsiskirti iš minios“, - sakė ji. „Netikiu, kad natūrali išvaizda yra gražu. Nemanau, kad šiais laikais vis dar tuo tikima. Kasdien prie veidrodžio praleidžiu maždaug 3,5 valandos. Toks gyvenimo būdas nėra lengvas. Norint palaikyti tokį įvaizdį reikia itin daug emocinės stiprybės ir, žinoma, finansų. Mano gerbėjai socialiniuose tinkluose iš manęs labai daug tikisi, todėl negaliu jų nuvilti.“

REKLAMA
REKLAMA

Prie to pratino ir tėvus

Gabriela, kurią tokiems išvaizdos pokyčiams įkvėpė kitos garsios gyvos lėlės, pavyzdžiui, Pixee Fox ir Lolo Ferrari, paaiškino, jog ši jos kelionė prasidėjo nuo itin nedidelių žingsnelių. Iš pradžių mergina tik pakeitė šukuoseną, o dabar jau planuoja drastiškesnes procedūras.

Nepaisant to, jog mergina nė kiek neprimena tos, kokia buvo prieš porą metų, ji teigė niekada nesijautusi nevisaverte.

„Savo išvaizda visuomet buvau patenkinta. Tai, jog man patinka dirbtinumas, nereiškia, jog kada nors jaučiausi nevisaverte. Mano mama, matydama mane siekiančią savo svajonių, yra laiminga. Ji žino, kad tai man teikia džiaugsmą, tačiau nelabai pritaria plastinėms operacijoms“, - teigė Gabriela.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Merginos mama Romana Jirackova (53 m.) sakė: „Ji mus tam ruošė, tačiau mes nesupratome, jog visa tai yra taip rimta. Nerimauju dėl jos sveikatos, tačiau visus sprendimus ji turi priimti pati. Man ji graži buvo ir prieš porą metų. Svarbiausia, jog ji yra laiminga ir trokšta išpildyti savo svajonę.“

Pirmoji krūtinės didinimo operacija jai atlikta pernai metų rugsėjo mėnesį. Ji teigė esanti pasiruošusi išdidžiai demonstruoti savo biustą.

„Dabar jaučiuosi seksualesnė. Nors neprimenu Barbės, pasikeitė mano savijauta. Esu gerokai laimingesnė“, - sakė ji.

Mano esantis teigimas pavyzdys kitiems

Socialinių tinklų, kuriuose Gabriela dalinasi įvairiomis savo fotografijomis, dėka ji patraukė kitų tą patį pomėgį turinčių žmonių, pavyzdžiui, Klara Lima, dėmesį.

REKLAMA

„Mane stebina, kaip toks jaunas žmogus susitvarko su tokiu spaudimu. Ji greitai progresuoja“, - teigė Klara.

Nors toks gyvenimo būdas ir išskirtinis įvaizdis patinka ne visiems, Gabriela teigia, jog ji nieko neskatina tapti Barbėmis ar stengtis atkurti jų išvaizdą.

„Su manimi susisiekia daugybė mamų. Jos teigia, jog jų dukroms rodau netinkamą pavyzdį. Tikiu, jog esu geresnis pavyzdys, nei daugelis populiarių garsenybių, vartojančių narkotikus, dažnai keičiančių savo antrąsias puses ar įsiveliančių į įvairius skandalus. Jų vaikai visa tai mato, tačiau tėvai į tai nereaguoja. Visus skatinu elgtis taip, kaip jie nori, siekti to, ko trokšta. Visuomet skleidžiau tokią žinią“, - atkirto mergina.

REKLAMA

Gabriela nori apsigyventi JAV. Ji pridūrė neatsisakysianti Barbės įvaizdžio.

„Manau, jog vieną dieną tikrai apsigyvensiu Los Andžele ir dėl savo išvaizdos tapsiu garsi. Mano planuose dar kelios plastinės operacijos. Jei atvirai, po kiekvienos procedūros jaučiuosi labiau savimi patenkinta. Barbės įvaizdžio puoselėjimas trunka visą gyvenimą. Tam pasiryžti gali tik itin atkaklūs žmones. Tikrai tęsiu tai, ką pradėjau. Tai nėra trumpalaikis dalykas“, - užbaigė Gabriela.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų