REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždės sužavėjo milijonus (nuotr. SCANPIX)

Po paskutinio praūžusio žodžių karo tarp aktorių Sarah Jessica Parker ir Kim Catrall, galima manyti, jog pastaroji nesutiko vaidinti trečioje filmo „Seksas ir miestas“ dalyje.

33

Po paskutinio praūžusio žodžių karo tarp aktorių Sarah Jessica Parker ir Kim Catrall, galima manyti, jog pastaroji nesutiko vaidinti trečioje filmo „Seksas ir miestas“ dalyje.

REKLAMA

Tačiau, kaip teigia šaltiniai, kino juostos komanda šį besitęsiantį nesutarimą užbaigs Kim Catrall įkūnytos legendinės moters Samanthos Jones savotišku nužudymu. Taip neva bus paprasčiau užbaigti visą filmų trilogiją.

Itin garsaus „HBO“ serialo scenaristas, kaip manoma, prasitarė, jog iki kol ateis metas filmuoti visų taip laukiamą juostą, šios dvi moterys nesusitaikys, todėl tenka ieškoti alternatyvų.

„Teks paaukoti Kim personažą ir taip padaryti vietos naujam“, - atskleidė vienas iš komandos narių.

Sklando gandai, jog Kim Catrall vietą užimti gali aktorės Sharon Stone ar Kim Basinger.

Nesutarimai prasidėjo nuo žinutės

Šią savaitę viename iš socialinių tinklų savo buvusią kolegę Sarah aktorė Kim viešai išvadino žiauria.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano mama manęs šiandien paklausė, ar Sarah Jessica Parker, ta veidmainė, paliks mane ramybėje. Tavo nuolatinis siekis gauti naudos tik įrodo, jog ir tada, ir dabar buvai ir esi žiauri“, - rašė ji.

REKLAMA

Atrodo, jog greitu metu šios moterys nežada užkasti karo kirvio.

Prieš kurį laiką pati Kim Catrall pateikė sąrašą su aktorių, galinčių pakeisti ją ekrane, jei bus kuriamas dar vienas tęsinys, vardais. Jame atsidūrė Oprah Winfrey, Tiffany Haddish ir Sofia Vergara pavardės.

„Galiu rinktis iš tiek puikių aktorių. Visos jos sukurtų savotišką Samanthą“, - rašė Kim.

Sarah Jessica Parker, viešėdama JAV populiarioje pokalbių laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ juokavo, jog laidos vedėja Ellen galėtų užimti Kim vietą filmavimo aikštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Ji būtų nuostabi“, - į šį pareiškimą atsakė Kim Catrall.

Ellen paklausus ar trečioji filmo dalis tikrai išvys dienos šviesą, Sarah Jessica Parker atsakė: „Manau, jog dabar kurį laiką gedėsime. Galbūt apie tai pagalvosime, o tu, pavyzdžiui, galėtum vaidinti Samanthą. Praeitą savaitę sakiau, kad ne, tačiau realybė yra kiek kitokia ir šiuo metu jaučiu, jog visko gali būti. Turiu sugalvoti atsakymą, kadangi apie tai dar nieko nežinau.“

Pernai metais aktorė patvirtino, jog jau yra sukurtas trečio filmo scenarijus, tačiau planai pradėti filmo kūrimą ne kartą buvo pakeisti.

„Viskas baigta. Mes to nedarysime. Esu labai nusivylusi, kadangi turėjome itin gražią, linksmą, dramatišką ir laimingą istoriją bei scenarijų. Liūdžiu ne tik dėl to, jog negalėsime jums jos papasakoti, o pačios to patirti, bet ir dėl to, jog nuvilsime taip ilgai filmo tęsinio laukusius gerbėjus“, - kadaise „Extra“ sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Perskaičiusi, jog dėl kino juostos neįgyvendinimo reikėtų kaltinti pačią Kim ir jos sunkiai įgyvendinamus norus, moteris atkirto: „Vienintelis mano prašymas buvo tas, jog aš nenorėjau kurti trečios filmo dalies. Apie tai kalbėjau dar 2016-aisiais.“

Serialas „Seksas ir miestas“ buvo kuriamas 1998-2004-ais metais. Jis pelnė daugybę „Emmy“ apdovanojimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų