REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Karališkosios šeimos narė – Lietuvoje: išskirtiniai vaizdai nepaliko abejingų (nuotr. SCANPIX)
28

 

Europos karališkųjų šeimų narių vizitai Lietuvoje nėra itin dažni, tad kiekvienas iš jų tampa puikia proga ne tik įvertinti jų dėmesį Lietuvai bet ir pasigrožėti kilminga elegancija. Ne išimtis ir vasario 16-ąją prasidėję šimtmečio renginiai, kurių metu Lietuvą ir lietuvius sveikino ir Švedijos karališkoji šeima.

 

Ypatingą dieną Lietuvoje su kitų kaimyninių šalių vadovais ir valdžios atstovais Lietuvoje viešėjo ir Švedijos princesė Victoria su vyru princu Danieliu. Karališkoji pora susitiko su prezidente Dalia Grybauskaite, dalyvavo Vilniaus arkikatedroje vykusiose mišiose, stebėjo iškilmingą vėliavų pakėlimo ceremoniją Prezidentūroje.

Puikios nuotaikos princesė, įsikibusi vyrui į parankę, liko ištikima santūriam karališkajam etiketui. Viešinant vis daugiau nuotraukų iš šventinių renginių matyti, kad Victoria rinkosi karališką tamsiai mėlyną spalvą. Daugybės teigiamų vertinimų susilaukė ir kadrai iš princesės susitikimo su prezidente D.Grybauskaite – tamsiai mėlynos spalvos apdarais pasipuošę moterys tiesiog spindėjo elegancija.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų