REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šios dienos problemos bus susijusios su partneriais, sutuoktiniu ir jūsų artimaisiais. Neteiskite, nepykite, tikrai apsirinkate. Būkite šiltesni savo porai.

Tauras Mažiausiai sėkmės teks jums (nors šiandien jos aiškiai stigs visiems). Diena sunki, todėl būsite linkę ir be priežasties nusiminti (ką jau kalbėti, jei tam bus pagrindo). Nepalanku skolinti pinigus.

Dvyniai Analizuokite sukauptą patirtį: galite suvokti svarbių (nors nebūtinai malonių) dalykų. Vakare gerai pasitarti su asmeniu, kurį laikote savo mokytoju.

Vėžys Šiuo metu nesate padėties šeimininkai, tad pasistenkite tyliai ir kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti, tai sukels priešingą reakciją.

Liūtas Nepalankus laikas mėginti laimę, rizikuoti. Venkite ir beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų įtakai, turėkite savo nuomonę. Vakare palanku aplankyti senus draugus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sunkokas laikas, kai galima be reikalo nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Šiandien neverta skubėti, užsigriebti didelių ir atsakingų darbų.

Svarstyklės Galite suklysti, tad nieko atsakinga nespręskite, nedarykite ir nesistenkite rasti išeities šiandien, atidėkite bent jau rytdienai.

REKLAMA

Skorpionas Slegiantis metas, atimantis jėgas ir optimizmą. Nereikėtų spręsti problemų, susijusių su pinigais ar nesklandžiais meilės santykiais.

Šaulys Priešai bei pavyduoliai nesnaudžia, tad galvokite, ką kalbate, žadate. Niekam niekuo negrasinkite, viskas sugrįš.

Ožiaragis Drąsiems bei impulsyviems geriau likti namie: svetur, darbe rūpesčių nepatirs tik ramūs, taikiai nusiteikę.

Vandenis Net jei žinosite, kad viskas gerai, jausitės prislėgti. Pasikliaukite savieiga – gal jau vakare ir ryt kai kas pasikeis į gera: ateis pagalba, gera žinia.

Žuvys Būkite pakantesni artimiesiems, atidesni užuominoms, pastaboms. Nesiimkite daug darbų, juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų