REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Alen Chicco (nuotr. asm. archyvo)

Likus vos žingsniui iki superfinalo „X Faktorių“ palikęs Alen Chicco nė neketina paleisti šlovės iš savo rankų. Visai netrukus žada dar labiau nustebinti.

40

Likus vos žingsniui iki superfinalo „X Faktorių“ palikęs Alen Chicco nė neketina paleisti šlovės iš savo rankų. Visai netrukus žada dar labiau nustebinti.

REKLAMA

Ekstravagantišku stiliumi garsėjantis talentingasis vokalistas „Instagram“ sekėjams davė užuominą apie naują savo veiklą. Vaikinas pradėjo mokytis „šokio ant stulpo“ meno. Prieš savaitę vienos talentingiausių Lietuvoje instruktorės Ilonos Radavičiūtės studijoje treniruotes pradėjęs lankyti Alen Chicco tobulėja labai sparčiai.

„Nesu dirbusi su talentingesniu žmogumi. Viską padaro iš pirmo karto. Tiek sporto, tiek šokių srityse jis turi didžiulį bagažą. Todėl be galo įdomu jį treniruoti. Esu turėjusi vaikinų mokinių, bet ne tokių stiprių. Dažniausiai vaikinai domisi tik jėgos triukais, o Tomui (Alen Chicco vardas, aut.) įdomu viskas. Nors treniruotes dar tik pradėjome ir sunku pasakyti, kur visa tai nuves, tačiau kol kas, panašu, kad laukia smagi kelionė “, – komentavo ne vienų „pole dance“ varžybų prizininkė.

Nors instruktorė savo auklėtinį liaupsina, Alen Chicco neslepia, kad šis sportas reikalauja nemažai jėgų ir atsidavimo. „Labai sunku. Mirtis. Tačiau faina, laukiu, kada galėsiu triukus atlikti su aukštakulniais. – šypsosi populiariausio muzikinio televizijos šou finalininkas. – Mane domina visi šokiai. Šitas taip pat. Klubuose visada norisi kažką daugiau ant to stulpo padaryti, o ne tik pasimaivyti. Jeigu gerai seksis, gal ir į pasirodymus įtrauksiu“.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad favoritu viso šou „X Faktorius“ metu laikytas Alen Chicco superfinalo nepasiekė tik per plauką. Jo iškritimas palietė daugybės žiūrovų širdis. Atlikėjas savo fanams abejingas neliko – vakar socialinėje erdvėje pasidalijo po šou kamuojančias mintis.

REKLAMA

„Facebook“ Alen Chicco rašė:

263 dienos. Tiek praėjo nuo akimirkos, kai išgirdau „keturi taip“ ir pradėjau dalyvauti „X faktoriuje“, iki šios dienos, kuomet dalyvavimą kaip žaidėjas jame baigiu. Tačiau tai tikrai ne paskutinis kartas kuomet dainavau ant „X scenos“, kadangi kitoje laidoje ant jos mane išvysit su mano diva Jazzu. Kažkada sunkiai suvokiama svajonė padainuoti su ja, jau už savaitės išsipildys. Man tai – didžiausias laimėjimas. O viskas, ko reikėjo, tvirtai sau pasakyti, kad aš galiu, neturiu ko prarasti ir nebijau savęs bei aplinkinių nuomonių. Viskas išsivystė į tai, kad žmonės pradėjo rašyti, jog aš juos įkvėpiu keistis ir daryti tai, ko jie gyvenime bijojo. Tai buvo savotiškas įkvėpimas man projekte judėti toliau. Tad ačiū visiems jums, kuriuos aš praminiau Chiccos, kad mane palaikėt ir įkvėpėt. Dabar suprantu kad yra tūkstančiai Lietuvos žmonių, kurie nori keisti ir keistis bei sunkiai, bet po truputį juda keitimosi link.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų