REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekam ne paslaptis, kad dauguma Holivudo aktorių kelią į šlovės Olimpą pradėjo vaidindamos filmuose, kuriuose pasirodydavo apsinuoginusios. Kol vienos kino ekrane vargiai išdrįsta pasirodyti dėvėdamos bikinį ir aistringai bučiuodamos partnerį, kitos nesidrovi nusimesti visus iki vieno drabužius ir nerti pasitikti ateinančios šlovės.

Niekam ne paslaptis, kad dauguma Holivudo aktorių kelią į šlovės Olimpą pradėjo vaidindamos filmuose, kuriuose pasirodydavo apsinuoginusios. Kol vienos kino ekrane vargiai išdrįsta pasirodyti dėvėdamos bikinį ir aistringai bučiuodamos partnerį, kitos nesidrovi nusimesti visus iki vieno drabužius ir nerti pasitikti ateinančios šlovės.

REKLAMA

Pristatome 5 Holivudo divas, kurių apsinuoginimas kino ekrane sukėlė audrą arba pasitenkinimą akims – tiek daug jos išdrįso parodyti!

Dakota Johnson

Melanie Griffith ir Dono Johnsono dukra bei Antonio Banderas podukra užaugo filmavimo aikštelėje, tad nuo mažens žinojo, jog geras aktorius turi būti pasiryžęs viskam. Nepaisant to, merginą išgarsinęs vaidmuo „TV1000 Premium“ kanalo eteryje rodytam „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ (angl. „Fifty Shades of Grey“) filme aktorei tapo tikru išbandymu.

Tai buvo ne tik pirmu moters apsinuoginimu kino ekrane, tačiau ir pirmu pagrindiniu D. Johnson vaidmeniu. Juolab, filmavimo aikštelėje moteris iš pradžių gėdijosi bei nesutarė su jos antrąją pusę įkūnijančiu aktoriumi Jamie Dornan. Ramybės nedavė ir aktoriaus žmona, kuriai sutuoktinio vaidmuo erotiniame filme kėlė nerimą ir nesibaigiančias pavydo scenas. Nepaisant sunkios pradžios, nuoseklus darbas davė vaisių – dabar D. Johnson ir J. Dornan vienas kitą vadina geriausiais draugais, o knygos gerbėjai tikina negalėję įsivaizduoti geriau veikėjus atspindinčių aktorių. Vos prieš kurį laiką tik garsių tėvų atžala laikoma D. Johnson šiandien – pirmo ryškumo žvaigždė, neatsiginanti pasiūlymų filmuotis bei garsėjanti precizišku požiūriu į darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Perfekcioniste save vadinanti aktorė sekso scenoms filmų serijoje ruošėsi ypač atsakingai – „Pasidariau kalną depiliacijų, kasdien lankiausi sporto salėje ir valgiau tik sveiką maistą – norėjau atrodyti idealiai“, - tikina moteris. Vaizdo transliacijų internetu platformos viaplay.lt žiūrovai gali mėgautis „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ (angl.“Fifty Shades Darker“). Ne veltui – erotiniuose „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ serijos filmuose aktorė nepalieka paslapčių – žiūrovai jaunos moters kūno linkius gali stebėti stambiu planu!

REKLAMA

Eva Green

Bene garsiausia Holivudo nuogale laikoma aktorė Eva Green niekuomet neatsisako scenų, kuriuose reikia nusimesti drabužius. Į kino pasaulį moteris įsiveržė tarsi viesulas, kuomet, eidama prieš savo tėvų ir agento valią, kultinio režisieriaus Bernardo Bertolucci filme „Svajokliai“ (angl. „The Dreamers“, 2003) atliko skandalingą ir provokuojantį vaidmenį, žiūrovams leidžiantį pamatyti intymiausias moters kūno vietas.

Į 1968-ųjų Paryžių nukeliantis filmas pasakoja istoriją apie svetingus brolį ir seserį, miesto gatvėse sutiktam amerikiečiui atveriančius ne tik savo buto, tačiau ir miegamojo bei širdies duris. Ypač atviromis sekso scenomis prisodrintas filmas sukėlė aibę skandalų ir buvo vadintas aktoriniu iššūkiu, tačiau į tokias kalbas E. Green tik numoja ranka sakydama, jog nusirengti – anoks čia vargas ir toliau nevengia filmų, kuriuose žiūrovai galėtų iš arčiau apžiūrėti jos kūną.

REKLAMA
REKLAMA

Charlize Theron

Platininę blondinę Charlize Theron galima būtų pavadinti sekso scenų ir nusirenginėjimo veterane – jos sąskaitoje – ne mažiau kaip 7 filmai, kuriuose žiūrovai gali grožėtis kiekvienu gražuolės kūno linkiu. Debiutiniame savo filme „Dvi dienos slėnyje“ (angl. „2 Days in the Valley“, 1996), jaunasis modelis ir pradedančioji aktorė nesidrovi žingsniuoti vilkėdama vien apatinius. Pastarieji sugundo jos partnerį, o žiūrovas jau netrukus išvysta apsinuoginusią aktorę, vėliau nusirengusią ir net demonstravusią intymią šukuoseną filmuose „Velnio advokatas“ (angl. „The Devil's Advocate“, 1997), „Sidro namų taisyklės“ (angl. „The Cider House Rules“, 1999), „Monstras“ (angl. „Monster“, 2003) ir „Virš debesų“ (akt. „Head in The Clouds“, 2004). 1999-aisiais erotiškoje fotosesijoje moteris nugula žurnalo Playboy puslapiuose, o 2000-aisiais į savo lovą įsivilioja aktorių Beną Afflecką (filmas „Azartiški žaidimai“ (angl. „Reindeer Games“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įspūdinga gražuolė gali pasigirti tobula figūra ir spinduliuojamu seksualumu – kraują kaitina net ir filmai, kuriuose ji nešmėžuoja apnuogintomis krūtimis, o tiesiog apdovanoja žiūrovą erotišku žvilgsniu ir šypsena. Vienas tokių pavyzdžių – iš pirmo žvilgsnio seksualiu sunkiai galimas pavadinti filmas „Pašėlęs Maksas: Įtūžio kelias“ (angl. „Mad Max: Fury Road“) – pasirodymas šiame filme įtrauktas į 15 seksualiausių moters pasirodymų kino ekrane!

Amanda Seyfried

Kolegių tarpe Amandą Seyfried galima laikyti pradedančiąja „nusirenginėtoja“ – jos sąskaitoje vos du filmai, kuriuose moteris šmėžuoja apsinuoginusi, tačiau kokie! Pirmąsyk drabužius nusimetusi mistiniame trileryje „Kloja“ (angl. „Chloe“), antrąsyk moteris pasirinko drąsesnį vaidmenį –vaizdo transliacijų internetu platformoje viaplay.lt rodomoje dramoje „Gili gerklė“ (angl. „Lovelace“, 2013) atliko garsios 70-ųjų filmų suaugusiems žvaigždės, Lindos Lovelace, vaidmenį. Į šį vaidmenį pretendavusios Angelina Jolie, Meg Ryan ir Anna Faris pabijojo pornografinės temos bei atviro ir ilgalaikio apsinuoginimo kino ekrane, tačiau to drąsiai ėmėsi A. Seyfried, patikinusi, jog tai – naujų spalvų jos karjerai suteikęs vaidmuo. „Vaidinant šiame filme man teko išeiti iš savo komforto zonos ir pasikliauti visa turima drąsa, tačiau rezultatas buvo vertas šių pastangų“, - tikina filmo „Gili gerklė“ žvaigždė, kino ekrane pasirodžiusi visu gražumu.

REKLAMA

Angelina Jolie

Šiandien labdaringa veikla užsiimanti daugiavaikė motina Angelina Jolie gali pasigirti ypač audringa jaunyste, o apsinuoginimai viename ar kitame filme, kaip tikina pati aktorė, tebuvo maištas ir noras savo figūros privalumais dalintis su žiūrovais.

Įspūdingos išvaizdos gražuolė jaunystėje drabužius nusimesdavo beveik kiekviename savo filme, niekuomet nebijodama parodyti apnuogintos krūtinės. Šiandien aktorė kino ekrane vis dar nevengia atvirų scenų, tačiau tai visuomet daro subtiliai ir tik už ypač didelius honorarus.

Idealią aktorės figūrą žiūrovai galėjo išvysti praktiškai visuose pirmuosiuose moters filmuose, tačiau nebejotinai ryškiausias jų – vaidmuo dramoje „Džija“ (akt. „Gia“), kuomet A. Jolie beveik visą laiką filme matoma nuoga krūtine arba visiškai nuoga. Ne ką mažiau įspūdingi ir kiti aktorės privalumus demonstruojantys filmai – 15 milijonų dolerių filmo kūrėjams kainavęs A. Jolie išrengimas filme „Ieškomas“ (angl. „Wanted“, 2008), sekso scena su Ethan Hawke filme „Vagiant gyvenimus“ (angl. „Taking Lives“, 2004) ar drama „Pirmoji nuodėmė“ („Original Sin“, 2001), kur aktorės kerams neatsispiria ne ką prasčiau be drabužių atrodantis Antonio Banderas. Vieną paskutinių aktorės nusirengimų prieš kamerą, dramą „Prie jūros“ (angl. „By The Sea“) galima būtų pavadinti dedikacija įspūdingo grožio moters kūnui ir seksualumui, kurio drabužiai nedangsto daugumoje filmo kadrų!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų