REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Jessica D‘Argent ir Justinas Engelke (nuotr. Instagram)

Viena australų pora turėjo galimybę net 2 savaites nemokamai keliauti po šalį ir apsistoti pačiuose prabangiausiuose viešbučiuose.

21

Viena australų pora turėjo galimybę net 2 savaites nemokamai keliauti po šalį ir apsistoti pačiuose prabangiausiuose viešbučiuose.

REKLAMA

Jessica D‘Argent (23 m.) ir Justinas Engelke (26 m.) laimėjo konkursą, kurio prizas – straipsnių erotiniam tinklaraščiui „Places of Intimacy“ kūrimas.

Pasakodamas apie tai, ką patyrė apsistojusi „The Atlantic“ viešbutyje, Justinas rašė: „Labiausiai mums patiko lauko duše esanti lietų imituojanti dušo galvutė ir prie stogo prikabintos sūpynės. Jos šaukte šaukė mane ir Jessicą. Apšviestas saulės spindulių, pasodinau Jessicą ant sūpynių, ėmiau ją masažuoti ir savo pirštais švelniai liesti jos kūną. Savo judesius suderinau su sūpynių. Jessica jose sėdėjo laiminga, laikiau ją savo rankose.“

Kai pora lankėsi „VDL“ viešbutyje, Tasmanijoje, mergina savo apsilankymą prilygino kelionei į rojų.

„Uždarius kambario duris, bėgte nubėgau į viršuje esantį miegamąjį, tačiau ties paskutiniu laipteliu jis mane pasivijo. Ta akimirka buvo be galo jaudinanti. Prisiglaudę prie akmeninės sienos mudu šventėme gyvenimą ir mėgavomės būdami ant pasaulio krašto“, - rašė Jessica. „Po kurio laiko ištrūkau iš jo rankų ir, įveikusi paskutinį laiptelį, pasiekiau lovą. Mūsų kambarys priminė tikrą rojų. Mėgavomės vienas kito draugija.“

REKLAMA
REKLAMA

Pora, kartu jau 6-erius metus, yra 1 iš 10 laimingųjų, kurie šiuo metu keliauja po pasaulį ir taip kuria šį išties neįprastą kelionių gidą, remiamą prezervatyvus gaminančios kompanijos „Skyn“.

REKLAMA

„Nuo balkonų iki vonių, sofų ir koridorių, šis „Skyn“ intymumo gidas, remiantis tikrų žmonių patirtimis, padeda skaitytojams atrasti geriausias vietas mėgautis seksu“, - teigia įmonė.

Melburne gyvenantis Justinas portalui „Daily Mail Australia“ sakė: „Kelionė buvo išties nepakartojama. Net 2 savaites mes keliavome po Australiją, nakvojome prabangiausiuose viešbučiuose, o už viską sumokėjo „Skyn“. Norime pabrėžti, kad rašėme ne tik apie mūsų erotinius nuotykius. Mums reikėjo vertinti viešbučius, jų teikiamas paslaugas.“

Vaikino draugai ir šeimos nariai sužavėti tokiu Justino sugebėjimu žodžiais perteikti vaizdinius. Jie juokavo, jog savo rašinius vaikinas turėtų sudėti į knygą ir ją išleisti.

REKLAMA
REKLAMA

„Šį konkursą laimėjome socialinio tinklo „Instagram“ pagalba. Turėjome užpildyti trumpą klausimyną, vėliau atsiųsti vaizdo įrašą su trumpu prisistatymu, o po to mūsų laukė „Skype“ pokalbis. Visa tai šiek tiek užtruko, tačiau turėjau nuojautą, jog mums pasiseks. Tą patį sakiau ir Jessicai. Taip ir buvo“, - sakė vaikinas.

Pora lankėsi 5 viešbučiuose. Jų įvertinimus ir aprašytus nuotykius rasite „Places of Intimacy“ tinklaraštyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų