REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Lėktuve – nesutramdomas 3-metis (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Vienas lėktuvu iš Vokietijos į Niujorką skridęs keleivis užfiksavo pragarišką mažamečio vaiko riksmą. Visa tai tęsėsi visas 8 skrydžio valandas.

6

Vienas lėktuvu iš Vokietijos į Niujorką skridęs keleivis užfiksavo pragarišką mažamečio vaiko riksmą. Visa tai tęsėsi visas 8 skrydžio valandas.

REKLAMA

Niujorke gyvenantis menininkas Shane‘as Townleys pernai metų rugpjūčio 26 dieną nufilmavo, kaip dar lėktuvui nepakilus nuo tako, nesuvaldomas 3-metis, užlipęs ant lėktuvo sėdynių viršaus, plačiai pravėręs burną rėkė ir šaukė.

Berniuko mama, kurios tapatybė neskelbiama, tačiau, kaip teigiama, kilusi iš JAV, lėktuvo įgulos prašė pasakyti belaidžio interneto ryšio slaptažodį, kad prie jo prisijungus planšetei, jos sūnus turėtų ką veikti ir nurimtų.

Portalas „Daily Mail“ pranešė, jog berniukas serga neaiškia liga, kuri turi neigiamos įtakos jo elgesiui.

REKLAMA
REKLAMA

Keleiviams, kurie tikėjosi, jog mažylis greitai pavargs ir nusiramins, teko nusivilti. Menininko darytame vaizdo įraše matoma, kaip „pragaro vaikiu“ pramintas 3-metis bėgioja po lėktuvą, šaukia ir rėkia nesavu balsu. Vieną akimirką vaikas atsisėdo ant lėktuvo sėdynių viršaus ir, nors jo mama gražiai prašė atsisėsti į vietą, jis jos neklausė.

REKLAMA

Norėdami išvengti triukšmo, kiti keleiviai bandė prisidengti ausis.

Kai lėktuvas nusileido Niujorke, jo keleiviai galėjo atsipūsti, kadangi visas šis košmaras baigėsi.

„Koks košmaras. O, Dieve. 8 valandos nenutrūkstamo riksmo“, - komentavo vienas savo lagaminą stumiantis asmuo.

Internautai reiškė pasipiktinimą

Šį vaizdo įrašą Shane‘as Townleys patalpino „YouTube“ tinkle.

„Pamatykite, kaip šis vaikas viso skrydžio metu bėgioja po lėktuvą ir šūkauja, o jo mama bando jį nuraminti. 3-metis 8 valandų trukmės skrydyje iš Vokietijos į Niujorką. Jis nenusiramina!“, - rašoma vaizdo įrašo, pavadinimu „Pragaro vaikis nenustoja rėkti visas 8 valandas“, aprašyme.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo įrašo autorius pridūrė, jog skrydį vykdžiusiai oro linijų bendrovei jis nepateikė jokio skundo, tačiau tiki, jog tai tikrai kažkas padarė.

Lėktuvo įgula bandė įsikišti ir suvaldyti situaciją, tačiau mažylio mama pasakė, jog jį nuramins tik internetas.

„Internetas nebus įjungtas tol, kol lėktuvas neatsidurs ore, tačiau jam pradėjus rėkti, jis nenusiramino visas 8 valandas“, - pridūrė Shane‘as.

Oro linijų „Lufthansa“ atstovai atskleidė, jog keleiviai buvo supratingi.

„Mūsų komanda darė viską, kad situacija būtų suvaldyta, būtų pasirūpinta visais keleiviais ir suteikta pagalba mamai“, - tęsė jie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis vaizdo įrašas sulaukė begalės komentarų. Internautai teigė, jog, supratus, kad tėvai negalės susitvarkyti su savo vaiku, šeima turėjo būti išprašyta iš lėktuvo.

„Jei jis pradėjo šūkauti lėktuvui dar nepakilus, vaikas ir jo tėvai galėjo būti išprašyti iš lėktuvo. Toks elgesys netoleruotinas“, - rašė vienas.

„Kvieskite egzorcistą“, - teigė vienas.

„Šio triukšmo nebūtų panaikinusios net garsus slopinančios ausinės“, - pridūrė trečias.

Nemažą pasipiktinimo bangą sukėlė ir tai, jog galbūt vaikas sirgo kokia nors liga, o lėktuve sėdėję žmonės turėjo būti supratingesni ir nefilmuoti šio mažylio. Taip pat buvo manoma, jog vaikas buvo prastai išauklėtas.

REKLAMA

Daugelis vaizdo įrašą mačiusių užjautė lėktuvo keleivius, kurie buvo priversti kentėti nemalonų triukšmą, kiti užuojautą reiškė vaiko tėvams.

Norėdami įsitikinti, jog jų kelionė bus rami ir maloni, keleiviai ne kartą oro linijoms yra siūlę sukurti specialius skrydžius, į kuriuos neįleidžiami vaikai. Nors apie tai mąstoma, nei viena oro linijų bendrovė to neįgyvendino.

Vis dėlto, kelionių lėktuvais taisyklėse aiškiai rašoma, jog nei vienas keleivis negali trukdyti lėktuvo įgulai tinkamai atlikti savo darbo. Jei lėktuvu keliauja vaikas, trukdantis lėktuvo įgulai, jo tėvams gresia piniginė bauda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų