REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Vasario šventės – ką atnešė gandrai?

Vasario 14 dieną gimė dvi „Valentinės“ , o vasario 16 – ąją- du šimtmečio vyrai, mūrai, ąžuolai.

8

Vasario 14 dieną gimė dvi „Valentinės“ , o vasario 16 – ąją- du šimtmečio vyrai, mūrai, ąžuolai.

REKLAMA

Per šį ilgąjį šventinį savaitgalį visi gimę vaikučiai apdovanoti mažomis kojinaitėmis, nuspalvintomis LR vėliavos spalvomis ir nesvarbu, ar tai buvo vasario 14 diena, ar vasario 17.

Tačiau padidintas dėmesys šį kartą skirtas dviem berniukams, kurių gimimo liudijime bus įrašyta data 2018-02-16, kai visa Lietuva minėjo garbingą šimtmetį.

„Mums tai pirmas vaikelis, dar bandom priprasti vienas prie kito, - šypsosi Cinkų šeima, kurių atžala pasaulį išvydo būtent šventinę, vasario 16 –ąją. – Labai džiaugiamės. Lėliukas gimimo datą rinkosi tarp kelių dienų, lyg žadėjo ateiti per Valentino dieną, bet į šį pasaulį pasibeldė per Lietuvos šimtmetį. Mamytei buvo sunkus išbandymas net dvi paras, berniukas gimė tikras dičkis – 59 cm., 5kg., 320 gr. - bus pavadintas Domantu. O kadangi tikras lietuvis, užaugęs bus kareivis, o po to, jei norės, taps krepšininku arba rinksis tai, ko pats pageidaus“, - sako pirmagimio susilaukė Justina ir Edvinas Cinkai.

Cinkų šeimos giminės jau laukia grįžtančių namo Justinos, Edvino ir mažiausiojo Domanto, nes karantino metu, šimtmečio berniuko jiems nepavyko pasveikinti – lankymo sąlygos epidemijos mietu sugriežtintos. O štai kita mama, susilaukusi taip pat šimtmečio vyruko, jau šiandien keliaus namo.

REKLAMA
REKLAMA

„Daktarai sakė, kad mano gimdymo terminas 10-17 dienos. Į ligoninę atvažiavai per Valentino dieną, bet džiugu, kad mažylis gimė būtent per šią valstybinę šventę. Mums u vyru Martynu gimė berniukas ir, kadangi tai tokia diena, vasario 16 –oji, jis bus Jokūbas – manau tai tikras lietuviškas vardas. Ir gimtadienio dieną teks paminėti abi šventes.

REKLAMA

Daktarai nesitikėjo, kad berniukas gims 4 kg., 400 gr., 56 cm., nes nei svorio priaugau, nei pilvas buvo didelis, todėl galima sakyti, kad tikras dičkis, bet ir gimdymas nebuvo iš lengvųjų. Šiandien mus jau paleidžia iš ligoninės“, - įspūdžiais dalinasi Natalija Pinkevičienė, susilaukusi šimtmečio berniuko.

Šaltinis: jonavoszinios.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų