REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Gerda Žemaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Eglė Mačiulskytė)

„TV Pagalbos“ žurnalistė Gerda Žemaitė šių metų sausio pabaigoje užsibrėžė tikslą – tobulins figūrą. Kad šis sumanymas neliktų tik vienadieniu įgeidžiu, moteris apie tai prakalbo viešai. 

36

„TV Pagalbos“ žurnalistė Gerda Žemaitė šių metų sausio pabaigoje užsibrėžė tikslą – tobulins figūrą. Kad šis sumanymas neliktų tik vienadieniu įgeidžiu, moteris apie tai prakalbo viešai. 

REKLAMA

„Nuo šiandien skelbiu sau iššūkį! Ar įmanoma užsiauginti dailų užpakaliuką iki pavasario? Pradedam!“, – socialinėje erdvėje dalindamasi keliomis nuotraukomis iš sporto salės rašė laidų vedėja.

Akivaizdu, kad darbuotis sporto salėje televizijos žurnalistei sekasi puikiai. Šiandien gerbėjams G. Žemaitė parodė rezultatus. Naujausioje nuotraukoje moteris pozuoja tik su maudymosi kostiumėliu. Akį traukia nepriekaištingos kojos.

Tiesa, naujausias kadras gali šokiruoti pavargusius nuo žiemos. Tik bikinį vilkinčiai moteriai teko pozuoti sniege. „Ruošk žiemai roges vasarą. Tad aš jau ruošiuosi vasaros atostogoms“, – dalindamasi nuotrauka rašė G. Žemaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Sportavo ir anksčiau

Sau „dailių sėdmenų“ iššūkį išsikėlusi G. Žemaitė taip pat pranešė ir džiugią žinią jos pavyzdžiu sekančioms moterims – sporto patarimais ji dalinsis ir socialiniuose tinkluose: „Kas savaitę kelsiu pratimų nuotraukas, gal kažkas iš jūsų užsinorės tikslo siekti drauge!“, – šyptelėjo G. Žemaitė.

REKLAMA

Anksčiau tv3.lt žinoma moteris teigė, kad ketverius metus sportavo Marijampolėje: „Turėjau nerealų trenerį Renaldą Česnaitį. Jis ruošia Lietuvos čempionus ir yra gavęs įvairių apdovanojimų iš prezidentės. Tokio trenerio, kokį turėjau anksčiau, net su žiburiu nerasi, nes jis Nr. 1 šalyje“, – tv3.lt pasakojo moteris.

Pauzę nuo sporto Gerdos gyvenime lėmė gyvenimiški pokyčiai – žinoma moteris persikraustė gyventi į kitą miestą, tačiau čia ji susirado naująjį trenerį, su kuriuo nusprendė siekti tikslų.

Gerdos treneris Edvinas Maksimovas jai sudarė ne tik sporto, bet ir mitybos programą. Tiesa, tv3.lt ji prisipažino, kad ne visada pavyksta atsispirti skaniam maistui.

„Kartais nukrypstu nuo normų, bet tai normalu. Gera turėti žmogų, kuris prižiūri, kaip tu sportuoji. Keletą kartų į sporto salę buvau atėjusi viena, bet net ir turint patirties, aš nežinojau ko imtis. Buvo taip neįdomu, trūko motyvacijos tiek, kad net nusviro rankos“, – prisiminė žurnalistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų