REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Gera diena kelionėms, susitikti su svarbiais asmenimis. Pagaliau imkitės aktualių karjeros reikalų. Įsiklausykite į gaunamus pasiūlymus, pamokymus, nenumokite ranka į užsimezgusias pažintis.

Tauras Palanku aptarti su vadovu svarbias dalykines, finansines problemas. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos susitaikyti: nuoširdžiai pasikalbėkite, atsiprašykite.

Dvyniai Palankus laikas su vadovybe aptarti finansines perspektyvas. Diena žada netikėtų naujienų, dėl kurių gali tekti keisti artimiausius planus.

Vėžys Pasikliaukite nuojautomis, ir viskas sklandžiai klosis. Nepersistenkite, dirbtinai neskubinkite įvykių nei darbo sferoje, nei asmeniniame gyvenime.

Liūtas Išskirtinė diena: kovokite už teisųjį reikalą, tačiau jei nesate kuo tikri, jei dvejojate, ar eisite iki galo, verčiau atsitraukite. Palanku spręsti keblius finansinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Labai tinkamas laikas sandoriams, spręskite finansines problemas, priimkite gautus pasiūlymus. Galite sulaukti pelnytos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar kurį jau pamiršote.

REKLAMA

Svarstyklės Palankus metas įvairiems dalykiniams susitikimams. Verta tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

Skorpionas Bus palanku užsiimti namų, šeimos reikalais. Tvarkyti gyvenamosios vietos, paveldėjimo klausimus. Tai tinkama proga spręsti bendravimo problemas namuose, aiškintis susikaupusius nesklandumus.

Šaulys Daug kuo laimingas metas, tinkamas dalykiniams reikalams tvarkyti. Vakaras intriguojantis, žadantis naujų pažinčių, tiek draugiškų, tiek ir romantiškų. Palankios viešnagės.

Ožiaragis Geras laikas imtis atidėtų darbų, tvarkyti užvilkintus reikalus. Tinkamas metas ieškoti naujos darbo vietos, pasirašyti darbo sutartį. Palanku tikrintis sveikatą, taip pat tvarkyti reikalus, susijusius su sveikatos draudimu.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Aplinkybės jums palankios: jei paisysite partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuomonės, galite drąsiai bet kur rizikuoti. Tai geras metas keblioms juridinėms problemoms spręsti, įvairiems susitarimams.

Žuvys Verta energingai spręsti finansines klausimus, kadangi rasite išeitį iš įgrisusios, įsisenėjusios situacijos. Tinkamas metas imtis nemalonių, bet privalomų darbų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų