REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas savaitei 2018 02 19 – 25 d. d.

Horoskopas savaitei 2018 02 19 – 25 d. d.

REKLAMA

Naglis Šulija

Avinas.

Savaitės pradžia skatins veikti – tai palankus metas daryti tai, kas jums svarbu. Bet vėliau noro grumtis dėl ar su gyvenimo iššūkiais bus mažiau. Apskritai, aplinkybės dažnai kolostysis taip, kad veikti tarsi ir nebus ką. Teks pasitenkinti rutina, ilsėtis ir kauopti jėgas. Netrukus prireiks.

Jautis.

Labiausiai tikėtina, kad dabe vyraus įprasta rutina, o namie – įprasta tvarka. Bus svarbūs artimi žmonės – draugai, kolegos darbe, tai yra tie, su kuriais daroma tai, kas įdomu ir svarbu. Bendros pramogos irgi sektųsi kuo puikiaisiai, bet tik iki savaitgalio – tuomet sklandumas gali dingti.

Dvyniai.

Darbe, profesijos srityje gali smarkiai padaugėti darbo ir visokios veiklos. Greičiaisiai vyraus nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai. Raštus, laiškus pavyks ne rašyti, o tiesiog pyškinti. Puolus į darbus, nereikėti pamiršti konkurencijos, bet kova šioje srityje gali prasidėti savaitgalį ar kiek vėliau.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Savaitės pradžia gali atnešti šiek tiek darbo, bet šis įkartštis greitai praeis ir grįš įprasta rutina. Iš tiesų palankus metas kelionėms – ir skirtoms smagiam poilsiui, ir pažintinėms. Taip pat dabar – neblogas metas energingai rūpintis savo ar kitų asmenų sveikata.

REKLAMA

Liūtas.

Šiek tiek smarkiau padirbėti reikės savaitės viduryje, tačiau iš tiesų dalykinėje srityje savaitė bus labai rami, tačiau sėkmė žada lydėti tuos, kurie ieško papildomų išteklių savo veiklai tęsti arba plėsti. Taip pat patiks sportinio stiliaus pramogos. Šaunumo demonstravimas bėdų gali pridaryti tik savaitgalį.

Mergelė.

Dabar bus svarbu ne tai, ko norite ar nenorite jūs, o ką daro, galvoja ir ko siekia kitas, greičiausiai labai artimas asmuo ar kolega – teks arba prie jo prisitaikyti, arba kovoti dėl savo teisės viską daryti savaip. Visgi panašu, jog tai, kas tarsi eina į jus, bus ir gražu, ir naudinga. Tęsiasi veiklumo namie metas.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Nedideli, bet gana svarbūs darbai, visokie rūpesčiai, pamiršti įsipareigojimai iš visų jėgų stengsis priminti apie save ir vers visų jų imtis neatidėliojant. Teks imtis visko iš eilės – kito kelio tiesiog nėra. Be to, dabar – labai palankus metas aktyviai rūpintis sveikatos reikalais.

Skorpionas.

Į piniginius reikalus žvelgsite tarsi į karo grobį, dėl to pastangos šioje srityje naudos greitai ir atneš. Be to, dabar smarkiai padaugės galimybių smagiai pasilinksminti – turbūt ne visomis ir pasinaudoti bus sunku. Būsite labai kūrybiški, bus lengva nudžiuginti ar pralinksminti esančius šalia.

Šaulys.

Būsite labai energingi, veiklūs, sportiški ir prie tikslo eisite tiesiai, be užuolankų. Galbūt ne visiems toks tiesmukas stilius patiks, bet vargu ar į tai kreipsite dėmesį. Taip pat gali būti daug veiklos namie, nestigs šeimos reikalų. Jie sėkmingai klostysis iki pat savaitgalio, o tuomet prieš ką darant labai pravers suskaičiuoti bent iki trijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Būsite labai atviri, judrūs, daug ir mielai bendrausite ir su senais draugais, ir su naujais pažįstamais, kurių dabar gali padaugėti. Palankus metas mokytis, mokyti kitus, ieškoti reikalingų žinių ar jomis dalytis. Galimybių neilgam išvykti į smagią kelionę, išvyką irgi nestigs.

Vandenis.

Gali susidaryti įspūdis, kad gyvenimas su savo vargais ir džiaugsmais paliko jus ramybėje ir leidžia į viską žvelgti tarsi pro autobuso langą. Vienintelė gana svarbi sritis – piniginiai, turtiniai reikalai. Atrodo, pastangos siekiant finansinės naudos jos netuks ir atnešti.

Žuvys.

Būsite labai energingi, žavūs, žaismingi ir tuo pat metu puikiai tvarkysite visokius reikalus. Akivaizdu, kad šis savybių derinys labai lengvai, tarsi žaismingai atneš sėkmę dalykinėje srityje, o asmeniniai irgi klestės. Nestigs darbų darbe, tačiau su jais nebus sunku susitvarkyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų