REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Magija
12

Vasario 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Palanku tvarkyti svarbius reikalus, tiesa, nedera demonstruoti kategoriškumo. Galite gauti naudingos informacijos, pagavių pasiūlymui veiklai, taip pat kelionėms.

Tauras

Tik neskubėkite, ir, draugų padedami, sutvarkysite svarbų reikalą. Verta aptarinėti su bendraminčiais, partneriais svarbius profesinius klausimus, reikalo vystymo perspektyvas.

Dvyniai

Svajingas metas. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į savo nuojautas. Šiandien svarbiau daugiau dėmesio skirti vidinei ramybei, santykių šeimoje, o taip pat darbe taurinimui.

Vėžys

Susitelkite, nes galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, skubėti nedera: jūsų sprendimai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota, kitaip artimiausiu metu teks brangiai sumokėti už savo galimybių perviršijimą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Spręskite aktualias problemas, rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą.

Mergelė

Veiklai puikus laikas: greitai sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingą informaciją bei sutikimą. Būkite atidūs išgirstiems patarimams, pamokymams.

REKLAMA

Svarstyklės

Nesiskubinkite, dažniau nusileiskite. Darbe (jei šiandien tenka dirbti) nepervarkite, vis vien naudos bus maža, geriau labiau pasirūpinkite namais, šeima.

Skorpionas

Sėkmės diena, sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Būkite atidūs išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams: vėliau tai bus itin perspektyvu. Raskite laiko ilgiau pabūti su vaikais.

Šaulys

Naudingų darbų metas. Jei norite, kad jūsų santykiai pagerėtų su kokiu nors žmogumi pagerėtų, verta jį pakviesti į kavinę arba į svečius.

Ožiaragis

Jus supras bei parems. Tiesa, ne tiek, kiek norėjote, bet džiaukitės tuo, ką duoda. Nepriiminėkite svarbių sprendimų neišklausę kitų nuomonės.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Esate pernelyg įsitempę, nors viskas geriau, nei manote. Tiesiog reikia šiek tiek išlaukti... Bet pirmiausia nurimti. Neplanuokite daug darbų, tik kažką vieną, ir suplanuotas reikalas puikiai pavyks.

Žuvys

Palankus metas, kai bet kokie veiksmai atneša apčiuopiamą naudą. Tai geras laikas užmegzti ryšius, ypač su užsieniečiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų