REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Prisiminimai (nuotr. 123rf.com)
12

Vasario 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Vienaip ar kitaip gali būti paveiktas jūsų profesinis ar politinis statusas, autoritetas. Vakare kils noras svaigintis alkoholiu ar kt.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Visą dieną su įvairiais pasiūlymais jus aktyviai atakuos seni ir nauji pažįstami, draugai. Gali būti, kad dalyvaudami masiniame renginyje, užmegsite reikšmingų ryšių.

REKLAMA

Dvyniai

Jeigu įmanoma, šiandieną palepinkite save poilsiu ir ramybe. Nesistenkite įsiteikti draugams ir nedalyvaukite kolektyviniuose susibūrimuose, jei jaučiate, kad norisi atsiriboti. Labiau įsiklausykite į giluminius sielos poreikius.

Vėžys

Šiandien galima tikėtis pasitenkinimo iš socialinės, visuomeninės bei kūrybinės veiklos, savo vaidmens kolektyviniame projekte ir pan.reikalų. Jausitės nuveikę kažką reikšminga arba suteikę gerų įspūdžių aplinkiniams.

Liūtas

Šiandien prarasite saiko pojūtį, jei užsuksite į prekybos centrą. Tikriausiai iššvaistysite pinigų gražiems daiktams, gardumynams, o vėliau dėl to graušitės bei kursite įvairius pasiaiškinimus.

Mergelė

Šiandien neblogai seksis gilintis į aktualius klausimus, kaupti informaciją, ją apdoroti, rašyti laiškus. Pasijusite atgavę sugebėjimą džiaugtis smulkmenomis, paprasčiausiu bendravimu.

Svarstyklės

Jei ne fiziniai negalavimai, tai jausminės dilemos drums jums nuotaiką. Visgi galite puikiai pasidarbuoti namuose, buityje. Venkite šeimyninių konfliktų. Saugokitės sukčių, vagių, venkite svaigalų.

Skorpionas

Puikiai seksis tiems, kurie organizuoja pramogas ir pan. Jeigu visas jūsų dėmesys bus nukreiptas į vaikus, tai šiandien ypač seksis su jais bendrauti, ugdyti jų gabumus, mokyti.

Šaulys

Gana daug dėmesio skirsite savo sveikatai, įvaizdžiui arba naminiams augintiniams.

Ožiaragis

Šiandien pasižymėsite gebėjimu lanksčiai bendrauti. Tačiau jūsų jausmingumas, dėmesingumas gali būti suprasti ne visiškai taip, kaip tikitės.Galbūt antroji pusė, pašnekovas nori kažko kito.

Vandenis

Įmanomas ryškus atsinaujinimas arba slegiančios naštos atsikratymas. Tikriausiai finansiniuose ir darbo reikaluose nevengsite rizikos. Pasisaugokite sukčių.

Žuvys

Regis, produktyviai padirbėsite internetu: rasite dominančią informaciją, užmegsite ryšį. Įmanoma parama iš įtakingų pažįstamų. Galima žinia iš toli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų