REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Amanda Teague (tv3.lt fotomontažas)

Filmo herojaus Jacko Sparrow įkūnytoja Amanda Teague (45) tvirtina ištekėjusi už savo svajonių vyro – haitiečio pirato, mirusio dar XVIII amžiuje. Apie tai ji prakalbo kiek anksčiau šiais metais. Tačiau šią savaitę pasirodžiusi televizijos laidoje „Loose Women“, ji dar labiau nustebino. Moteris baiminasi, kad yra nėščia ir tvirtina, kad vaiko tėvas – pirato vėlė.

20

Filmo herojaus Jacko Sparrow įkūnytoja Amanda Teague (45) tvirtina ištekėjusi už savo svajonių vyro – haitiečio pirato, mirusio dar XVIII amžiuje. Apie tai ji prakalbo kiek anksčiau šiais metais. Tačiau šią savaitę pasirodžiusi televizijos laidoje „Loose Women“, ji dar labiau nustebino. Moteris baiminasi, kad yra nėščia ir tvirtina, kad vaiko tėvas – pirato vėlė.

REKLAMA

Amanda čia atviravo, kad jau kurį laiką nesuserga mėnesinėmis. Anot jos ginekologės, tai gali būti vienas nėštumo ženklų. „Nesulaukiau menstruacijų, tad apsilankiau pas ginekologę. Ji spėliojo, jog galbūt esu nėščia. Teko atlikti kraujo tyrimus. Mudu su Jacku kalbėjomės apie tai. Jis tvirtina, kad dvasios negali susilaukti vaikų su gyvais žmonėmis“, – laidoje kalbėjo Amanda.

Šis moters pasakojimas išmušė iš vėžių ir kūrybinę komandą ir žiūrovus. Juk moteris savo išrinktojo niekada nėra mačiusi. Nepaisant to, tvirtina, kad, kaip ir kitos įprastos poros, vaikšto su mylimuoju į pasimatymus.

REKLAMA
REKLAMA

Neįprasti sutuoktiniai aukso žiedus sumainė tarptautiniuose vandenyse, kad judviejų santuoka taptų legali. Aiškiaregės talentą turinti Amanda vaiduokliui Jackui ištarė „taip“. „Jis – man skirtasis žmogus. Esu be galo laiminga. Man tokie santykiai yra idealūs“, - sakė moteris. Nors Amanda negali matyti savo vyro, ji tiki, jog pastarasis atrodo visai kaip kapitonas Jackas Sparrow iš filmų „Karibų piratai“. Jis sakė, jog yra tamsios odos, o jo plaukai – juodi kaip degutas.

REKLAMA

Moteris pridūrė, kad tokiu savo poelgiu ji nori skleisti informaciją apie neįprastas poras ir jų santykius. „Pasaulyje yra dar labai daug žmonių, kurie nė nenutuokia apie vyraujančius dvasinius santykius, tačiau galbūt būtent tokia jų rūšis bus tinkama jiems. Būtent tokią žinią noriu jiems pasiųsti“, - sakė ji. Penkių vaikų motina teigė, jog ji dar niekada su niekuo nejautė tokio stipraus ryšio, kaip su dabartiniu savo vyru, kuris, pasak Amandos, buvusiame gyvenime buvo paliktas prie altoriaus. Haitietis piratas už savo nusikaltimus buvo nužudytas. Visa ši dviejų būtybių draugystė prasidėjo dar 2014-aisiais. Amanda pajuto, jog šalia jos kažkas yra. Pora pradėjo bendrauti, pasakojo vienas apie kitą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kuo daugiau apie jį sužinojau, tuo labiau jis man patiko“, - teigė ji. Nuo pirmos pažinties praėjus dviem metam, pora susižadėjo. „Jackas man pasipiršo. Pasakiau jam, jog aš buvau prieš kasdienį seksą su vaiduokliu ir norėjau, kad prieš tai darant mudu būtume kaip nors įtvirtinę savo santykius. Jei esu pasiryžusi su kuo nors kurti ilgalaikius santykius, turiu teisę į vedybas. Norėjau, kad ši šventė būtų didelė ir tradicinė. Dėvėjau baltą vestuvinę suknelę, nes man tai buvo labai svarbu“, - tęsė Amanda. Poros vestuviniai žiedai buvo pagaminti iš Amandos ir Jacko mėgstamiausių metalų – balto aukso ir žalvario. Kadangi vaiduoklis negali nešioti žiedo, vestuvių ceremonijos metu jis buvo užmautas ant žvakės, reprezentuojančios būtent Amandos vyrą.

Amanda ir Jackas vienas kitam perka Kalėdines ir gimtadienio dovanas. Tai, ko nori, Jackas pasako moters dukrai jos sapnų metu. 2015-aisiais Amanda pasikeitė savo pavardę į Sparrow ir tapo Amanda Sparrow. Ji taip pat išleido beveik 4500 eurų vien tam, kad savo išvaizda supanašėtų su kultiniu „Karibų piratų“ filmų herojumi. Šiems pokyčiams moteris ryžosi pirmą kartą gyvenime peržiūrėjusi visą šių visiems gerai žinomų filmų frančizę. Moters kūną puošia tokios pat tatuiruotės kaip ir girtuoklį piratą. Jos spintoje guli ir juodų dredų perukas bei auksiniai dantys. Amanda šį garsų piratą nusprendė įkūnyti už pinigus. Moteris atlieka pasirodymus, dalyvauja renginiuose. „Kartą mano dukra Carla Rose žiūrėdama televizorių sušaukė, jog esu be galo panaši į Jacką Sparrow. Tuo metu aš nežinojau, kas toks Jackas Sparrow yra. Prisėdau šalia jos ir 15 minučių žiūrėjau šį filmą. Mane jis be galo sužavėjo. Jo požiūris į gyvenimą, jo laisvė ir eisena yra man be galo artimi. Esu gan vyriška moteris, be to, į gyvenimą žiūriu panašiai kaip šis piratas“, - tvirtino Amanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų