REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mergina (nuotr. 123rf.com)

Horoskopais galima tikėti, alima juo ignoruoti. Tačiau, sutikite, daugeliui smalsu sužinoti, ką mums paruošė likimas ar kuo, pagal Zodiako ženklus, išsiskiriame iš kitų. 

12

Horoskopais galima tikėti, alima juo ignoruoti. Tačiau, sutikite, daugeliui smalsu sužinoti, ką mums paruošė likimas ar kuo, pagal Zodiako ženklus, išsiskiriame iš kitų. 

REKLAMA

Šiandien norime jums pristatyti patį protingiausią ir išmintingiausią, astrologiniu požiūriu, Zodiako ženklą. Astrology.com teigia, kad tai yra Vandenis. 

Žmonės, gimę po šiuo Zodiako ženklu, yra nepriklausomi. Laimingi jie jaučiasi būtent tada, kai gali nevaržomai mėgautis savo laisve ir nepriklausomybe. 

Jie sugeba mėgautis kiekviena gyvenimo akimirka, džiaugtis pokyčiais net ir tada, kai, atrodo, viskas griūva iš po kojų. 

Jiems nesudėtinga adaptuotis naujoje aplinkoje, jie randa bendrą kalbą net ir su tais, su kuriais yra sudėtinga bendrauti. 

Perskaitytos knygos, vadovėliai, enciklopedijos, kelionės, pasaulio pažinimas padeda jiems nepasiklysti ir tiksliai žinoti, ko jie siekia ir ko trokšta. 

Įdomu, kad Vandeniai sugeba išklausyti kritiką apie save. Jie moka priimti komentarus apie netinkamą savo elgesį, išmintingai reaguoja į pastabas. 

Tai puikūs mokytojai, lektoriai, dėstytojai. 

Toliau rikiuojame Zodiako ženklus pagal jų, kaip skelbia astrology.com, išmintingumą:

Antroji vieta: Šaulys. Jie iš kitų išsiskiria gebėjimu labai greitai reaguoti į aplinkybes bei prisitaikyti prie pokyčių. 

Trečioji vieta: Jautis. Gebėjimas konstruktyviai priimti kritiką jiems padeda išlikti ramiais net ir sudėtingose situacijose.

Ketvirtoji vieta: Avinas. Jų suvokimas apie juos supantį pasaulį dažniausiai padeda jiems išgyventi sudėtingomis sąlygomis. 

Penktoji vieta: Liūtas. Pasitikėjimas savimi jiems atveria visus kelius. 

Šeštoji vieta: Mergelė. Jų agresija dažnai jiems pakiša kelią priimti tinkamus sprendimus.

Septintoji vieta: Vėžys. Pirmyn! Norisi jiems šaukti. Užsisėdėję vienoje vietoje niekada nepadarysite to, ką sugebėtumėte atlikti išėję į minią. Tik būdami tarp žmonių būsite pripažinti ir įvertinti. 

Aštuntoji vieta: Skorpionas. Koją jums kišo ir kiš karštakošiškumas. 

Devintoji vieta: Ožiaragis. Išmintingų sprendimų nepriimsite tol, kol nerasite tinkamos vietos, kurioje galėsite save realizuoti. 

Dešimtoji vieta: Svarstyklės. Drąsiau elkitės, priimkite sprendimus nesivaržydami ir pamatysite, kad jums atsivers vartaisį sėkmę.

Vienuoliktoji vieta: Žuvys. Netylėkite. Pastebėti būsite tik tada, kai daug bendrausite, pasakosite apie save, savo sprendimus. 

Dvyliktoji vieta: Dvyniai. Pats metas turėti gyvenimo tikslų. Tik tada, kai tiksliai žinosite. ko norite, galėsite mėgautis gyvenimo teikiamais malonumais. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų