REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Filmas „Raudonasis žvirblis“  (nuotr. Vida Press)

Kai tik pasirodė pirmieji filmo „50 pilkų atspalvių“ anonsai, iš erotinių prekių parduotuvių buvo išgraibstyti antrankiai, botagėliai ir spenelių žnyplės. Pasaulį užkariavo „50 atspalvių manija“.

41

Kai tik pasirodė pirmieji filmo „50 pilkų atspalvių“ anonsai, iš erotinių prekių parduotuvių buvo išgraibstyti antrankiai, botagėliai ir spenelių žnyplės. Pasaulį užkariavo „50 atspalvių manija“.

REKLAMA

Tačiau naujoji šio filmo trilogijos dalis, kaip teigia kritikai, yra itin nuobodi ir primena prastą „Tinder“ pasimatymą, trunkantį net 3 metus, per kuriuos išgaravo visa magija, aistra ir meilė.

Kad šv. Valentino diena būtų įdomesnė, siūlome jums filmus, karštesnius, aistringesnius ir gerokai erotiškesnius nei „50 pilkų atspalvių“.

„Kambarys Romoje“ (2010)

Visas veiksmas vyksta viename viešbučio kambaryje. Jame apsigyvena 2 turistės. Prieš judviejų pažintį abi jos buvo nepažįstamos, nežinojo, ko nori, tačiau viskas pasikeičia artėjant dienos pabaigai, kai suvokusios savo troškimus, jos kitas 10 valandų praleidžia kartu.

Ką gi atneš išaušęs rytas? Ar šios moterys buvo viena kitai atviros?

Vaidina: Elena Anava ir Natasha Yarovenko

Raudonuoti privers: Natasha supranta, jog jos smalsumas yra gerokai stipresnis ir ji nusprendžia įsiropšti į lovą su Alba. Tai pirmas jos karas su moterimi.

REKLAMA
REKLAMA

Erotikos lygis: 8 iš 10

„Tarnaitė“ (2017)

Tai itin populiarios Sarah Waters knygos „Fingersmitas“ adaptacija. Knygynuose Viktorijos laikus aprašantis trileris pasirodė dar 2002-aisiais, tačiau net ir dabar joje vaizduojama dviejų lesbiečių sekso scena yra itin dažnai apkalbama.

REKLAMA

Veiksmas vyksta japonų okupuotoje Korėjoje 1930-aisiais. Nors veiksmo vieta kraujo nekaitina, šį nusistatymą tikrai pakeisite. Planas pagrobti turtingą jauną sosto paveldėtoją tampa sunkiai įgyvendinamas, kai potenciali pagrobėja įsimyli savo taikinį. Abi moterys elgiasi atsargiai, tačiau prasiveržus jausmams,judviejų sekso scena tampa bene labiausiai įsimintina filmo vieta.

Vaidina: Kim Tae-ir ir Kim Min-hee

Raudonuoti privers: Sidabriniai kamuoliukai, kurie sukels tokį orgazmą, kokį pamiršti tikrai sunku.

Erotikos lygis: 8 iš 10

„Venera kailiuose“ (2013)

Šio filmo režisierius – Romanas Polanskis. 2013-aisiais ekranus išvydusi kino juosta, paremta spektakliu, pasakoja apie paryžiečio scenaristo bandymus savo spektakliui surasti tinkamą aktorę. Staiga prieš jo akys išdygsta moteris, neišsigandusi spektaklyje gausiai naudojamų sadomazochizmo elementų.

REKLAMA
REKLAMA

Pora kalba apie artėjantį spektaklį, flirtuodami diskutuoja apie Leopoldą von Sacher-Masochą, davusį pavadinimą šiai sekso rūšiai. Staiga judviejų aistra išsiveržia pro kraštus ir juodu nebevaldo savęs ir savo jausmų. Vaidina: Emanuelle Seigner ir Mathieu Amalricas

Raudonuoti privers: Aktorės karjeros trokštanti Vanda įžengia į sceną. Ji visa nuo galvos iki kojų permerkta lietaus, tačiau tai netrukdo sudalyvauti atrankoje.

Erotikos lygis: 6 iš 10

„Geismas, įspėjimas“ (2007)

Veiksmas vyksta japonų okupuotoje Kinijoje. Vienai moteriai yra įsakyta suvilioti, o po to nužudyti, valstybės tarnautoją. Netikėtai ji įsimyli vyrą, kuriuo turėjo atsikratyti. Judviejų aistra nevaldoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Filme gausu įtampos ir automobilių, tačiau apstu ir stiprių moterų raudonomis lūpomis bei vilionių.

Vaidina: Tang Wei ir Tonys Leung Chiu-wai

Raudonuoti privers: Viliotoja tampa valstybės tarnautojo meiluže. Nepaisant pirminio tikslo, judviejų seksas iš lydinčio prie žudynių tampa tikru erotiniu žaidimu.

Erotikos lygis: 7 iš 10

„Šokių aikštelės dukterys“ (2015)

Nors skamba kiek lėkštai ir primena vaikams skirtą istoriją, šiame filme pasakojama apie dviejų undinių, priklausančių roko muzikos grupei, gyvenimą ir norą savo balsais sužavėti vyrus.

Seserys undinės konkuruoja tarp savęs ir siekia suvilioti kuo daugiau vyrų.

Vaidina: Maichalina Olszanka ir Marta Mazurek

Raudonuoti privers: Nustebsite išvydę judviejų pirmąjį pasirodymą Varšuvos klube.

Erotikos lygis: 5 iš 10

REKLAMA

„Raudonasis žvirblis“ (2018)

Detektyvinis trileris, greitai pasirodysiantis kino teatruose, dėl savo išties vaizdingo turinio buvo pažymėtas ženklų „N-16“. Raudonasis žvirblis Dominika, anksčiau buvusi balerina, buvo mokoma suvilioti ir nužudyti Rusijos valdžios atstovus.

Vaidina: Jennifer Lawrence

Raudonuoti privers: Jennifer Lawrence ir aktorių Joelą Edgertoną siejanti chemija išties įspūdinga. Žandikaulį atvėpti privers ir Dominikos virsmas iš balerinos į slaptąją agentę.

Erotikos lygis: 9 iš 10

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų