REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Valentino dienos akcija (nuotr. D. Breivės)

Trečiadienio rytą teatro judėjimas „No Theatre“ džiugino vilniečius ir miesto svečius.

17

Trečiadienio rytą teatro judėjimas „No Theatre“ džiugino vilniečius ir miesto svečius.

REKLAMA

Režisieriaus Vido Bareikio vadovaujami aktoriai Vilniaus gatvėje žmones kvietė į trumpus, vos penkiolika minučių trunkančius pasimatymus, kurių metu kalbėjosi, šoko, vaišino karšta arbata, sausainiais ir kvietė dalyvauti nemokamoje loterijoje. Teatras praeiviams padovanojo net dešimt kvietimų į vasario mėnesio spektaklius.

Tai jau ne pirma „No Theatre“ rengiama akcija gatvėje. Aštuntą sezoną skaičiuojantis judėjimas veiklą pradėjo performansais gatvėje ir šiandien įgyvendino jau antrą akciją, kurios metu kūrė tiesioginį ryšį su žmonėmis „Restart“ sezono metu. „Mums patinka naikinti „ketvirtąją sieną“ ir bendrauti su savo žiūrovais tiesiogiai. Šiemet po visų premjerų kvietėme žiūrovus pasilikti pokalbiui, norėjome į Lietuvą atnešti prancūzišką teatro tradiciją.“ - mintimis dalinosi aktoriai.

Į „No Theatre“ teatro aktorių akciją draugų aplankyti užsuko ir dainininkas Vaidas Baumila. Atlikėjas, kaip ir daugelis į akciją patekusių žmonių, gyrė teatrą už gražią iniciatyvą, prieš išskubėdamas į koncertą pasivaišino karšta arbata.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų