REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Vaiva Budraitytė

Sausio pabaigoje šalį sukrėtė baisi tragedija. Panevėžio rajone, savame kieme, pradingo nė dvejų metukų neturintis berniukas. Netrukus po pranešimo ant kojų buvo sukeltos ne tik gausios policijos pareigūnų pajėgos, bet ir savanoriai, neabejingi žmonės iš visos Lietuvos.

61

Sausio pabaigoje šalį sukrėtė baisi tragedija. Panevėžio rajone, savame kieme, pradingo nė dvejų metukų neturintis berniukas. Netrukus po pranešimo ant kojų buvo sukeltos ne tik gausios policijos pareigūnų pajėgos, bet ir savanoriai, neabejingi žmonės iš visos Lietuvos.

REKLAMA

Vaikelis dingo kieme

Pirminiais duomenimis, berniukas galėjo įkristi į prie pat namų tekančią sraunią upę. Šiuo metu, po nelaimės praėjus daugiau nei dviem savaitėms, pareigūnai paskelbė nutraukiantys aktyvias paieškas.

Sukrėsta mama iškart po tragedijos sakė nežinanti, kaip galėjo įvykti tokia tragedija, mat berniukas visada buvo šalia namų.

Kaip ji pati teigė, sūnus gainiojo kieme vištas, o tėvas netoliese kapojo malkas. Jos teigimu, vos po kelių akimirkų tėvas apsižiūrėjo aplink ir pamatė, kad niekur nėra berniuko.

REKLAMA
REKLAMA

Kai šeima, moters teigimu, išlėkė ieškoti mažylio, jo aplink niekur nebesimatė.

Astrologę užplūdo klausimai

Ši tragedija sujaudino tūkstančius lietuvių. Iš skirtingų šalies kraštų ėmė plūsti gelbėtojai savanoriai, tikintys, kad galima surasti vaiką. Buvo pasitelkti net gelbėtojai iš Latvijos, kurie turi specialią techniką, gebančią kūną aptikti net vandenyje.

REKLAMA

Deja, kol kas nėra jokių žinių apie tai, kur galėtų būti dingęs vaikelis.

Garsi Lietuvos astrologė Vaiva Budraitytė tv3.lt prisipažino po nelaimės gavusi daugiau nei 200 žinučių su prašymais pasidomėti, kur galėtų būti dingęs vaikelis ir kas jam atsitiko.

Ji net socialiniame tinkle viešai paskelbė apie tai, kad gali sudaryti tik asmeninį berniuko horoskopą, tačiau į detales veltis negali.

Žurnalistams pasiteiravus, kas galėjo atsitikti net dvejų metukų neturinčiam mažyliui, kuris, atrodo, pradingo skradžiai žemę, ji išsakė savo versiją.

REKLAMA
REKLAMA

„Ta vieta, kur gyvena sugyventiniai, yra labai bloga. Aš jau nekalbu apie klaikią socialinę aplinką.

Vaikelis yra gimęs klaikiu laiku, todėl tebuvo tik laiko ir valandų klausimas, kas galėjo atsitikti.

Netikiu, kad jis gyvas“, - pasakė astrologė.

Palinkėjo mamai tvirtybės

Pasiteiravus, ar tikrai vaikelis galėjo įkristi į upę, tekančią šalia namų, V.Budraitytė nevyniojo žodžių. „Ne upė šiuo atveju kalta. Jeigu vaikas, neturintis dvejų metų, vaikšto kur nori ir daro ką nori, tai pati supraskite.

Pabandykite įsivaizduoti vaiką, kuriam vos metukai ir dešimt mėnesių, vaikštantį vieną po kiemus. Man tai nesuvokiama protu.

Pasakysiu taip – gaila man motinos, bet šiaip aš tiems žmonėms, sugyventiniams, siūlyčiau kuo greičiau iš ten bėgti. Ta vieta yra prakeikta. Nenoriu mistifikuoti, bet ta vieta yra bloga ir baisi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigiama Tibeto medicinos žinynuose, jeigu tam tikrose vietose ilgus metus vartojamas alkoholis, tą vietą tikrai valdo demonai. Ta vieta prakeikta ir jie turi iš ten dingti kuo greičiau.

Ten daugybė žmonių mirė nuo alkoholio. Aš pasakiau berniuko mamai, kuri su manimi susisiekė, kad jeigu nori gyventi, ji privalo iš ten dingti. Palinkėjau mamai tvirtybės, bet pasakiau, kad tas vaikelis gyvas neatsiras.

Ir šiaip, sakoma, kad nesantuokinis vaikas neša nelaimes ir nieko čia nepadarysi.

Tas vaikas, žiūrint realiai ir racionaliai, niekam nebuvo reikalingas. Jis buvo visiškai neprižiūrėtas. Toks vaikas negali būti vienas lauke. Neįsivaizduoju, kaip jis galėtų vienas išeiti. Ta vieta yra prakeikta ir ją reikia užarti laukais.

Visus, kurie gimdo nesantuokinius vaikus, reikia kontroliuoti. Galima gudrauti kiek nori, tačiau su vaikais vis tiek dažniausiai kas nors atsitinka“, - tiesiai kalbėjo V.Budraitytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų