REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Natalija Bunkė (nuotr. facebook.com)

Valentino dienos proga Natalija Bunkė sulaukė netikėto bičiulių sveikinimo. Grupės „Pop Ladies" narės atlikėją nudžiugino gimtadienine dovana.

33

Valentino dienos proga Natalija Bunkė sulaukė netikėto bičiulių sveikinimo. Grupės „Pop Ladies" narės atlikėją nudžiugino gimtadienine dovana.

REKLAMA

„Valentino dieną sveikiname tave su gimtadieniu", – voką draugei įteikė Liepa Norkevičienė ir Katažina Zvonkuvienė.

Dviem balsais gimimo dienos himną užtraukusios moterys draugės dovanai rado saugiausią vietelę – krūtinę. Vaizdo įraše pamatysite, kaip atrodė sveikinimas.

„Mačiau, kad vokelį tai Zvonkus nešė. Ką ten rasiu?" – nekantravo dainininkė, tačiau išpakavusi dovaną „nusivylė“. – O šaibos kur?" Grupės „Pop Ladies" narės N. Bunkei padovanojo poilsį SPA. „Ot kad masažuosiuosi. Botoksas bus. Į lūpas, į žandus, į krūtinę. Reikia, sakot?“ – vėl šmaikštavo N. Bunkė.

Sulaukė ypatingos mylimojo dovanos

Tiesa, skubame priminti, kad tikrąją 35 metų sukaktį N. Bunkė šventė vasario 5 dieną. Tačiau galima numanyti, kad scenos kolegės draugės pasveikinti nespėjo, nes gimtadienio rytą moteris su širdies draugu Edgaru išskubėjo į netikėtą kelionę. Tai buvo mylimojo gimtadieninė staigmena.

REKLAMA
REKLAMA

„Opa! Gimtadienio rytas netikėtas iki negalėjimo... 5 ryto kelia mane ir sako turi pusvalandį, susidėk būtiniausius daiktus, išskrendam į Paryžių. Ant stalo bilietai, šampanas (lai neaiškina Karbauskis, kad negalima) ir „Fitbit“ Laikrodžiai, jų tau prireiks, nes turėsi daug pėščiomis vaikščioti! Žodžiu, verčia sportuoti net ir kelionėje! Kadangi viskas už mane suplanuota iki smulkmenų, taigi Au revoir, greit pasimatysim, Natalija kol kas dar Bunkė“, - džiūgavo žinoma moteris.

REKLAMA

tv3.lt primena, kad N. Bunkė ir jos mylimasis Edgaras kartu jau yra pusę metų, tačiau pirmąjį kartą pora viešumoje pasirodė per M.A.M.A 2017 apdovanojimus.

„Pasakysiu atvirai, iš pradžių buvome nusprendę eiti atskirai ir tik vėliau susitikti renginyje. Paskui su Edgaru pakalbėjome, kad nebe tas amžius žaisti tą kvailą pelės ir katino žaidimą, kad kažkur žiniasklaida nufotografuos mus besislapstančius. Kam to reikia... Juk ne pirmas mėnesis esame kartu, esam apsisprendę, mums gera drauge ir ko čia slapstytis“, - tv3.lt pasakojo N. Bunkė.

Tuo tarpu atlikėjos mylimasis buvo kur kas tylesnis. „Jaučiuosi gerai. Pirmas raudonas kilimas, miegojau gerai“, - tąkart dėstė vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų