REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Sekso vakarėlis (nuotr. 123rf.com)

„Seniai norėjau savo žmoną Sue pamatyti besiglamonėjančią su kitu vyru“, - tikrą pasakojimą pradėjo tinklalapio swingingheaven.co.uk vartotojas, pasislėpęs po slapyvardžiu „susanmilkmaid29“. „Dažnai apie tai kalbėdavome. Iš pradžių ši idėja sklandė tik mano mintyse, tačiau kuo toliau, tuo labiau Sue šis nuotykis ėmė žavėti.“

6

„Seniai norėjau savo žmoną Sue pamatyti besiglamonėjančią su kitu vyru“, - tikrą pasakojimą pradėjo tinklalapio swingingheaven.co.uk vartotojas, pasislėpęs po slapyvardžiu „susanmilkmaid29“. „Dažnai apie tai kalbėdavome. Iš pradžių ši idėja sklandė tik mano mintyse, tačiau kuo toliau, tuo labiau Sue šis nuotykis ėmė žavėti.“

REKLAMA

Vyras atskleidė, jog vieną vakarą jo žmona internetinėje pokalbių svetainėje prieš kamerą kitiems vyrams rodė savo krūtis. Tai jį ir ją labai jaudino.

„Sue – labai patraukli moteris, jos krūtinė – tobula, o pečius siekiantys rudi plaukai žavėjo ne vieną. Galiausiai ji sutiko apsilankyti Lidse esančiame svingerių klube.

Tą vakarą ji dėvėjo raukiniais puoštą ir krūtinę atidengiančią palaidinę bei mėlyną mini sijonėlį su baltais žirneliais. Jos išvaizda man kaitino kraują“, - tęsė vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Poros automobilis sustojo priešais klubą. Nors Sue beveik nevartoja alkoholio, tą kartą ji vienu sykiu užsivertė visą likerio stikliuką.

Kitame kambaryje, kuriame buvo baras, lūkuriavo maždaug 15 žmonių. Sue su vyru ėmė bendrauti su dviem vaikinais.

REKLAMA

Vienas jų, vardu Alastairsd, supratęs, jog pora čia lankosi pirmą kartą, aprodė jiems klubą. Kaip teigė istorijos pasakotojas, ten buvę žmonės elgėsi labai draugiškai.

„Tuo metu dar nieko nevyko. Apžiūrėję žaidimų kambarius, dušus ir sauną, užsiregistravome ir apsivilkome baltais chalatais. Žmonės ėmė rezervuotis žaidimų kambarius. Matėme, kaip pro vienose duryse esantį langelį į kambarį žiūrėjo keli vaikinai.

Aš ir Sue stovėjome šalia vienas kito ir tylėjome, tačiau priešais mus esančiame kambaryje du žmonės aistringai mylėjosi.

REKLAMA
REKLAMA

Judviejų meilės aktą matėme pro duryse įrengtą langą“, - pasakojo vyras. „Mano žmonai, stovinčiai tarp išvaizdžių vaikinų, sukilo visi jausmai, ji nenustygo vietoje ir jau buvo pasiruošusi atsiduoti.

Jei meluočiau, pasakyčiau, jog ji sugriebė šalia stovėjusių vaikinų tarpukojus, tačiau tai nutiko iš tikrųjų.“

Naujų nuotykių pradžia

Pora sugrįžo į patalpą, kurioje buvo baras ir vyras, nieko nelaukęs, pasiteiravo žmonos Sue ar ši nenorėtų, kad Alastairas ją pamalonintų taip pat, kaip tai darė jis. Išraudusi ji ištarė „taip“.

Sue kelias minutes praleido vonios kambaryje, šiek tiek pasitvarkė makiažą ir jau buvo pasiruošusi naujiems nuotykiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Alastairas stebėjo kitą besimylinčią porą. Pasiteiravau jo ar jis nenorėtų kartu su mano žmona šiek tiek laiko praleisti privačiame kambaryje ir supažindintų ją su svingeriavimu.

Jis sutiko ir suprato, kad tai reiškė, jog jis negalės su ja mylėtis, tik glamonėtis. Sue ir aš užėjome į kambarį, o visai netrukus prie mūsų prisijungė ir Alastairas“, - sakė vyras.

Kambario, kuriame jie leido laiką, sienos buvo nudažytos violetine spalva, ten grojo muzika, stovėjo lova. Alastairas pabeldė į duris.

„Mano žmona atrodė nuostabiai. Jos kūną dengė baltas chalatas, tačiau po juo slėpėsi ypatingo grožio krūtys“, - apie pirmą kartą svingerių klube apsilankiusią žmoną pasakojo jis.

REKLAMA

„Visi trys atsiklaupėme ant lovos. Iš abiejų Sue pusių buvo po vyrą. Aš pradėjau bučiuoti jos kūną, liesti ją. Alastairas pakštelėjo jos petį ir ranka švelniai palietė Sue dešinę krūtį. Nėra žodžio, apibūdinančio tarp mūsų atsiradusią aistrą. Sue nusimetė chalatą. Savo išvaizda ji dar kartą sugebėjo mane priblokšti.

Švelniai liesdami ją savo rankomis, mudu su Alastairu tyliai nusimetėme savuosius chalatus. Dabar šalia jos jau buvo du visiškai nuogi vyrai. Atsegęs jos liemenėlę išlaisvinau krūtis. Kiekvienas sugriebėme po krūtį ir ėmėme bučiuoti.“

Įsidrąsinusi, Sue savo kaire ranka suėmė savo vyro penį. Ji žiūrėjo į jo akis lyg klaustų, ar viskas gerai.

REKLAMA

„Pažvelgęs į Alastairą pamačiau, jog jis stipriai susijaudinęs. Savo organu jis švelniai lietė mano žmonos šlaunį. Pašnibždėjau Sue, kad ši į savo ranką paimtų jo penį“, - tęsė vyras.

Pažvelgusi savo vyrui į akis, ji, pirmą kartą gyvenime, rankose laikė nepažįstamo vyro penį. Sue negalėjo nustoti alsavusi. Ji, pasak savo sutuoktinio, mėgavosi kiekviena šio naujo nuotykio akimirka.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų