REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Viktorija Šaulytė (nuotr. Instagram)

Nuo didžiulio pokylio iki jaukaus pasisėdėjimo prie arbatos puodelio – tokias Šv. Valentino dienos tradicijas puoselėja žinomos moterys, susirinkusios į išskirtinių vestuvinių suknelių mados namų „Zolotas Baltic“ surengtą vakarą.

39

Nuo didžiulio pokylio iki jaukaus pasisėdėjimo prie arbatos puodelio – tokias Šv. Valentino dienos tradicijas puoselėja žinomos moterys, susirinkusios į išskirtinių vestuvinių suknelių mados namų „Zolotas Baltic“ surengtą vakarą.

REKLAMA

Vakaro metu buvo kalbėta ir apie meilės dieną, ir apie helenišką vestuvių madą. Taip pat buvo peržiūrėtos niekur anksčiau neviešintos nuotraukos bei vaizdo medžiaga, užfiksuota dar praėjusį rudenį Palangoje vykusios fotosesijos metu.

„Meilė, santuoka, išsvajota vestuvinė suknelė, nuotraukose įamžintos svarbiausios dienos akimirkos – visa tai yra neatsiejama“, - įsitikinusios dailiosios lyties atstovės.

Jos iki šiol su jauduliu prisimena, kokie ypatingi jausmai bei prisiminimai užplūdo fotosesijos metu vilkint anksčiau neregėtas organiškas medvilnės – lino sukneles, dekoruotas rankomis išnertomis detalėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„Senovės graikų kultūros heleniška mada siūlo vestuvines sukneles, persismelkiančias iš kartos į kartą perduodamu paveldu ir tradicijomis, siejant jas su šių dienų tendencijomis, originalumu, meistrišku priartėjimu prie nuotakos ir jos individualios suknelės istorijos – tai, ko pasaulis šiandien ieško“, - sakė vienas iš fotosesijos modelių, mados namų įkūrėja Roberta Bulotaitė.

REKLAMA

Anot jos, žmogus patiria unikalų jausmą tuomet, kai atranda, tai, ko ieškojo visą gyvenimą. Atradimas tampa paskata realizuoti, atrodytų, neįgyvendinamus dalykus. Visa tai apverčia kasdienybę aukštyn kojomis, svajonės pasuka tuo keliu, kuris lig šiol nebuvo žinomas ir neįsivaizduojamas, kad egzistavo.

„Pirmasis žvilgsnis į helenišką vestuvinių suknelių madą – Hellenic Vintage – akimirksniu paliko manyje staigaus, netikėto, neplanuoto atradimo potyrį – pasąmonėje brandintą ilgą laiko tarpą. Pajutau realizuojanti savo gyvenimo viziją... Tai tas pats džiugesys tarsi nuotakai atradus savitą vestuvinę suknelę, - pasakojo R. Bulotaitė, - Zolotas heleniška vestuvinių suknelių mada susieja praeitį su ateitimi perteikdama graikišką helenišką paveldą su bohemišo stiliaus ir aukštosios mados detalėmis. Tai yra gana drąsu, tačiau unikalu. Užaugau vestuvinių suknelių mados erdvėje nuolat supama nuotakų. Padėdama mamai įgyvendinti jų slapčiausias svajones, nuo pat mažens buvau mokoma ieškoti ir atrasti tai, kas yra originalu, meistriška ir subtilu“.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo vestuvių dieną norėčiau vilkėti išskirtine, bet lengva ir manęs neveržančia suknele. Kol kas jos dar neieškau, bet tas, kurias teko pasimatuoti, prisimenu su didžiule šiluma“, - sakė žinoma stilistė Viktorija Šaulytė.

Ji neslėpė – su mylimuoju Juliumi apie vestuves dažnai pasišneka. Pora žino, kad norėtų sau ir artimiesiems surengti šventę, bet kokia ji bus, kol kas neįsivaizduoja.

„Planuosime tada, kai ateis laikas“, - šypsodamasi patikino V. Šaulytė.

Šv. Valentino dienos Viktorija ir Julius nešvęs, bet vakarą praleis jaukiai, prie arbatos puodelio. Jų televizijos realybės šou metu užgimusi meilė datos neturi.

„Gal būtų įmanoma ją sužinoti peržiūrėjus laidų įrašus, bet kol kas esame matę tik pirmojo ir paskutiniojo filmavimų rezultatus“, - pasakojo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šv. Valentino dienos šįmet nešvęs ir dainininkė Neringa Šiaudikytė. Su sužadėtiniu skirtingais keliais pasukusi žinoma mergina sakė šįkart meilės dieną paminėsianti teminėje fotosesijoje.

„Įprastai visuomet rengdavau Šv. Valentino dienos vakarienę. Nueidavome į kino teatrą. Tiesa, mylimą žmogų stengiuosi palepinti ne tik vasario 14 d., bet kiekviena, nors ir menkiausia proga“, - sakė dainininkė.

Meilės dieną gėlių nuo vyro Andriaus visuomet sulaukia televizijos gelbėtoja Gerda Žemaitė.

„Paauglystėje ši diena buvo aktualesnė. Iki šiol dar kažkur tarp daiktų turiu laiškelių, mokykloje gautų per Šv. Valentino paštą“, - juokdamasi pasakojo pašnekovė.

REKLAMA

Ji prisimena ir ant automobilio priekinio stiklo rastą puokštę, kurios dovanotojo nežino iki šiol.

„Ar švenčia meilės dieną, ar ne – vis tiek pora savo jausmus vainikuoja vestuvėmis. O šios šventės svarbus akcentas – nuotakos suknelė. Vilkėti ją – ypatingas jausmas, kurio norisi nepamiršti. „Zolotas Baltic“ fotosesijoje lengva buvo pasinerti į svajones ir vėl išgyventi svarbiosios akimirkos jaudulį – juk prisiminimai viską atgaivina“, - sakė G. Žemaitė.

Šv. Valentino dieną audringai švęs verslininkė Gintarė Songailė – jos vyrui „Žalgirio“ klubo treneriui, buvusiam krepšininkui Dariui Songailai vasario 14 d. sueina 40 metų.

REKLAMA

„Tiesa, nuo tada, kai susipažinau su Dariumi, man meilės diena nebeegzistuoja. Tiesiog žinau, jog ji dabar yra daug svarbesnė nei yra daugeliui“, - sakė G. Songailė.

Šv. Valentino dienos nemini ir artimiausi Songailų bičiuliai – jie žino, kad vasario 14 d. leis ne širdelių, o draugų kompanijoje.

Kviečiame išvysti ir fotosesijos užkulisius:

Gintarė Songailė

Roberta Bulotaitė

Neringa Mažeikienė

Neringa Šiaudikytė

Oksana Šklėriūtė

Gerda Žemaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų