REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nesigraužkite dėl kažkokio nenusisekusio reikalo, nekelkite sau per didelių reikalavimų. Verčiau pagalvokite apie kitas alternatyvas. Netikėtai gali atsirasti daiktai ar dokumentai, kurių seniai ieškote.

Avinas Nesigraužkite dėl kažkokio nenusisekusio reikalo, nekelkite sau per didelių reikalavimų. Verčiau pagalvokite apie kitas alternatyvas. Netikėtai gali atsirasti daiktai ar dokumentai, kurių seniai ieškote.

REKLAMA

Tauras Daug laiko skirsite savo pomėgiui ar visuomeninei veiklai bei pokalbiams su draugais, bendraminčiais. Seksis atkreipti į save dėmesį, pasireikšti.

Dvyniai Jūs būsite užsisvajoję ir inertiški, tačiau aplinkiniams atrodysite liūdni ir paslaptingi. Tikriausiai atsiras norinčių jus prablaškyti, pralinksminti. Jei jaučiatės pavargę nuo paviršutiniško bendravimo, nuo įvairių kalbų, tai dėmesys nedžiugins.

Vėžys Pasižymėsite lakia vaizduote, o tuo pačiu užsispyrimu, valia. Tiesa, kiti gali jūsų nesuprasti, tad visuotinio pritarimo ir palankumo nesitikėkite. Nekaltinkite kitų, kad jie visų pirma rūpinasi savimi, tai normalu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena turėtų būti rami. Svajosite apie prabangą, jaukumą, grožį. Tam tikslui galite išleisti pinigų. Pasidomėkite, kaip sekasi artimiesiems, bičiuliams. Galbūt juos slegia bėdos ir reikalinga jūsų pagalba.

REKLAMA

Mergelė Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, judėti. Nesėdėkite namuose, ypač jei tai jums nebus malonu. Susitikite su draugais, giminaičiais. Iš jų išgirsta informacija gali padėti išspręsti kažkokią problemą arba dėl ko nors apsispręsti.

Svarstyklės Tikriausiai pajusite nenumaldomą poreikį daug ką keisti savyje ir savo aplinkoje. Vis dėlto šiandien labiausiai tiktų užsiimti buitimi, šeima. Namuose išties bus jaukiausia ir saugiausia. Galite pasikviesti svečių.

Skorpionas Nusimato renginiai, kuriuose turėsite dalyvauti, nepriklausomai nuo savo norų. Trokšite meilės romantikos, seksualinių malonumų. Nepamirškite, kad jūsų dėmesio reikia ir vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien gana aiškiai suvoksite situaciją ir matysite, ką pirmiausia turite padaryti, o ką galite atidėti ar perleisti kitiems. Daug dėmesio skirsite darbui, o jei liks laiko, tai ir sveikatai, išvaizdai, mitybai.

Ožiaragis Ši diena leis pasijusti svarbiems, reikalingiems. Tačiau tuo pačiu nenumaldomai kankins vidinio nepasitenkinimo jausmas, abejonės. Palikite ramybėje praeities šmėklas.

Vandenis Ši diena gali atgaivinti senas sielos žaizdas, liūdnus prisiminimus. Įtampa taip pat gali kilti dėl negrąžintų skolų. Pagalvokite, ar nevertėtų kažko iš esmės keisti gyvenime, tiksluose, pasaulėžiūroje.

Žuvys Tikriausiai ieškosite naujų saviraiškos formų ar bent jau galimybių ištrūkti kuo toliau nuo įprastos aplinkos. Visgi nesisiūlykite į viešnagę pas tuos, kurie jūsų nekviečia. Jeigu eisite į aklą pasimatymą, patirsite didelį netikėtumą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų