REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalistas Alfredas Zdramys paliko savaitraščio „Respublika“ bei dienraščio „Vakaro žinios“ redaktoriaus postą.

Žurnalistas Alfredas Zdramys paliko savaitraščio „Respublika“ bei dienraščio „Vakaro žinios“ redaktoriaus postą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jis vadovaujančias pareigas leidiniuose užėmė apie dešimtmetį.

Kaip BNS patvirtino bendrovės „Respublikos“ leidiniai direktorė Diana Veleckienė, prieš kelias savaites savo noru pasitraukus A. Zdramiui, į aktyvią redakcinę veiklą grįžo „Respublikos“ leidinių grupės savininkas Vitas Tomkus.

REKLAMA

„Vyriausiasis redaktorius, atsisakęs šalutinių verslų, nereikalingų įmonių, užsiėmė žurnalistika. Ji yra labai svarbi tiek mums, kaip darbuotojams, tiek jam asmeniškai, tiek Lietuvai. Šiuo metu jis moko jaunąją kartą. Manau, kad tai padės atstatyti spausdinto žodžio autoritetą Lietuvoje, – sakė D. Veleckienė. – Vyriausiasis redaktorius Vitas Tomkus buvo atsitraukęs nuo redakcijos, nuo veiklos, nuo žiniasklaidos, šiuo metu jis tikrai aktyviai dalyvauja redaguojant „Vakaro žinias“, „Respubliką“, „Laisvalaikį“ ir kitus priedus.“

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovė viešai nurodo, kad šiuo metu abiejų leidinių vyriausiasis redaktorius yra Vitas Tomkus, „Respublikos“ redaktorius yra Jaunius Pocius, „Vakaro žinių“ – Jurgita Žemaitytė.

D. Veleckienė taip pat patvirtino, kad bus siekiama, jog šiuo metu kartą per savaitę leidžiama „Respublika“ vėliausiai nuo kitų metų vėl taptų dienraščių lyderiu.

„Mes, visa „Respublikos“ komanda žmonių, esame pasiruošę kariauti už skaitytojus, jų palankumą, už jų palaikymą. Kaip rašėme, taip ir rašysime apie tai, kas esminga, nesiveldami į pigius skandaliukus“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pernai liepos pabaigoje pranešta, kad V. Tomkus parduoda kontrolinį naujienų agentūros „ Elta“ akcijų paketą buvusiai vienai Darbo partijos vadovių Gitanai Markovičienei. Sandoris kol kas nėra baigtas.

Pernai gruodį paskelbta, kad V. Tomkus ir „Respublikos“ leidiniai parduoda 39 proc. alaus daryklos „Gubernija“ akcijų verslininko Dariaus Mockaus netiesiogiai valdomai alkoholio gamybos įmonių grupei „MV Group Production“. Dar 39,97 proc. „Gubernijos“ akcijų parduoda Romualdas Dunauskas, Vijoleta Dunauskienė ir bendrovė „Javelin Finance“. Šis sandoris taip pat nebaigtas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų