REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Callista Jane Williams (nuotr. Instagram)

Mados stilistė Callista Jane Williams viešai prabilo apie ilgą laiką ją kamavusius skausmus. Nieks net nenutuokė, koks sunkus šios merginos gyvenimas buvo iki šiol.

29

Mados stilistė Callista Jane Williams viešai prabilo apie ilgą laiką ją kamavusius skausmus. Nieks net nenutuokė, koks sunkus šios merginos gyvenimas buvo iki šiol.

REKLAMA

Pirmą kartą tamponus pabandžiusi būdama dvylikos, C. Williams susidūrė su baisiais skausmais. Metai iš metų pas ginekologus vaikščiojusi mergina nesuprato, dėl ko ją varžo tokie baisūs skausmai.

 

Siūlė pradėti vartoti alkoholį

„Pamenu, vienas gydytojas ant manęs pyko, kad išbandžiau tamponus dar neturėjusi lytinių santykių“, – prisiminimais dalijosi ji.

Stilistė per savo gyvenimą aplankė daugybę įvairių savo srities profesionalų, tačiau jų atsakymas būdavo vienas – mergina negali atsipalaiduoti. Vieni ją barė ir tikino, kad taip yra dėl to, jog ji yra nesubrendusi, kiti siūlė prieš tai išgerti alkoholio, kuris padės atsipalaiduoti.

Vaikinas neapsikentė 

Anksčiau vaikiną turėjusi mergina prisiminė savo lytinius santykius su antrąja puse. „Buvo tragiška. Tą akimirką norėjau dingti iš savo kūno arba tikrai būti girta, kad viso to nejausčiau“, – sakė ji. Dėl to, kad ji jausdavo baisius skausmus, vaikinas ją paliko.

REKLAMA
REKLAMA

Serga dažna liga

Vis dėlto tam, kad pagaliau merginai būtų diagnozuota tiksli liga, prireikė ne vienos dešimties gydytojų ir daugybės metų. Po tyrimų paaiškėjo, kad mergina serga vulvodinija. Skausmas, kurį lytinio akto metu stilistė jaučia, jai yra stipresnis trisdešimt kartų.

REKLAMA

Vulvodinijos sukeltas skausmas paprastai apibūdinamas kaip diegiantis, deginantis ar smeigiantis. Jis gali būti jaučiamas tik vulvoje (išoriniuose moters lytiniuose organuose) ir gali atsirasti tik išprovokuotas prisilietimo, lytinių santykių arba būti nuolatinis. Ši liga gali būti tokia skausminga, kad tampa neįmanoma dėvėti apatinių, o ką jau kalbėti apie užsiiminėjimą seksu.

Merginai buvo pasiūlyta operacija, kurios metu buvo pakeistas odos lopinėlis, kėlęs skausmus. „Nors gijimas truko kelerius mėnesius, tačiau buvo verta to laukti. Mėgautis seksu be skausmo buvo mano svajonė. Tikiuosi, kad šis mano viešas pasisakymas apie buvusias sveikatos problemas paskatins merginas neslėpti savo bėdų“, – sakė C. Williams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų