REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Technologijos skverbiasi į vis daugiau mūsų gyvenimo sferų. Ne išimtis ir šventės. Jei trūksta idėjų, ką nuveikti rytoj, Šv. Valentino dieną, jums gali padėti šios mobiliosios programėlės. 

Technologijos skverbiasi į vis daugiau mūsų gyvenimo sferų. Ne išimtis ir šventės. Jei trūksta idėjų, ką nuveikti rytoj, Šv. Valentino dieną, jums gali padėti šios mobiliosios programėlės. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Android“ ir „Apple“ operacines sistemas naudojančių telefonų turėtojai šiandien gali rinktis iš daugiau kaip 5 milijonų pačių įvairiausių programėlių. Tarp jų tikrai yra tokių, kurios padės ir meilės srityje. Programėlės gali padėti susirasti antrąją pusę, ją nustebinti, pralinksminti ar tiesiog gerai praleisti laiką kartu. Tokių programėlių populiarumas ypač išauga prieš įvairias šventes ir gali tapti tikru išsigelbėjimu ieškantiems savo antrosios pusės“, – sako „Telia“ komercijos ir produktų vadovas Robertas Žudys.

REKLAMA

Kad romantiška šventė būtų geresnė tiek mylintiems, tiek ieškantiems meilės, „Telia“ pateikia penkias programėles, kurios Šv. Valentino dieną pavers ypatinga diena.

Į širdį – per skrandį kartu su „Tasty“

Laukia romantiška vakarienė dviese, o jos šefas būsite jūs? Nustebinkite savo mylimą žmogų savo kulinariniais sugebėjimais su programėle „Tasty“. Joje – daugiau kaip 2 tūkst. įvairių nesudėtingų receptų kiekvieno skoniui – nuo tailandietiškos iki itališkos virtuvės, nuo mėsos mylėtojams iki vegetarams tinkančių patiekalų.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, Valentino dienos proga programėlėje rasite ir specialią romantiškų patiekalų kolekciją. Viskas labai paprasta – tereikia išsirinkti, ko norite šventinei vakarienei, o vėliau gausite aiškias nesudėtingų, bet labai gardžių patiekalų gaminimo instrukcijas. Gaminti bus dar lengviau, nes galėsite peržiūrėti čia įkeltus vaizdo įrašus ir net gausite rekomendacijų kitoms jūsų vakarienėms.

Įdomūs pašnekesiai iki ryto? Jums padės „Ted“

Ši programėlė yra skirta tiems, kurie nori sudaryti teigiamą įspūdį savo antrajai pusei, bet nežino, nuo ko pradėti pokalbį. „Ted“ yra platforma, kurioje rasite daug kaip 2 tūkst. trumpų pasakojimų pačiomis įvairiausiomis temomis: apie technologijas, meną, psichologiją, istoriją ir t. t. Čia ne tik pasisemsite naujų temų pokalbiui, bet ir sužinosite, kaip įdomiai papasakoti apie save, kokia turėtų būti kūno kalba, kad patiktumėte nuo pirmos akimirkos. Truputis pastangų ir jūs tapsite tobulu pašnekovu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Elektroninė romantika su „Red Stamp“

Visada malonu gauti popierinį atviruką, bet dovanoti dar vieną šablonišką sveikinimą gali atrodyti banalu, o pagaminti jį savo rankomis ne visada pavyksta. Išsiųskite elektroninį atviruką su programėlę „Red Stamp“. Tūkstančiai įvairių atvirukų dizainų – pačioms įvairiausios progoms. Čia galėsite sukurti ir savo unikalų „Valentino“ atviruką – įterpti nuotrauką, pasirinkti mėgstamiausias spalvas, parašyti gražiausius linkėjimus ir išsiųsti elektroniniu paštu arba per socialinius tinklus. Tokia dovana ne tik išliks atmintyje, bet ir niekada nepasimes.

REKLAMA

Pažinkite vienas kitą dar geriau su „Happy Couple“

Nesvarbu, ar tai dar tik draugystės pradžia, ar esate kartu jau ne vienerius metus, pažinti vienas kitą yra jaudinantis procesas. Ir čia į pagalbą ateina technologijos – vos 3 minutės per dieną ir „Happy Couple“ siūlomas žaidimas padės jums ir jūsų antrajai pusei atsiskleisti dar labiau. Sužinokite, ko dar nežinojote. Diskutuokite ir paklauskite, ko nedrįsote paklausti. Kasdien gausite 10 klausimų – apie jus ir apie jūsų partnerį. Pasakokite ir spėkite, koks bus jūsų antrosios pusės atsakymas, meskite iššūkį ir gaukite malonių užuominų, kaip dar labiau galite sustiprinti savo draugystę. Patogioje programėlėje įsitrauksite į žaidimą, kuris ne tik praskaidrins kasdienybę, bet ir suteiks jūsų draugystei naujų prieskonių.

REKLAMA

Ieškantiems meilės – „Tinder“

Jei Valentino dieną švenčiate be poros, žinokite – jūs tikrai ne vienintelis. Atsisiuntę populiariausią pasimatymų programėlę „Tinder“ suprasite, kad yra daug žmonių, ieškančių savo antrosios pusės. Skaičiuojama, kad visame pasaulyje kiekvieną mėnesį „Tinder“ programėle naudojasi 7 milijonai žmonių. Reikia tik paspausti ant žalios širdelės ekrano apačioje ir galėsite užmegzti pokalbį su jums patraukliu žmogumi. Ir, kas žino, gal Valentino dieną sutiksite ne vienas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų