REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Carlosas Davidas (nuotr. Instagram)

Metų metus su itin sunkia aknės forma kovojęs paauglys atskleidė, kaip jam pavyko neatpažįstamai pakeisti veido odą ir atsikratyti visų spuogų. Pasirodo, jaunuolis naudojo vaistinėje parduodamus ir ne daugiau 20 eurų kainuojančias priemones.

10

Metų metus su itin sunkia aknės forma kovojęs paauglys atskleidė, kaip jam pavyko neatpažįstamai pakeisti veido odą ir atsikratyti visų spuogų. Pasirodo, jaunuolis naudojo vaistinėje parduodamus ir ne daugiau 20 eurų kainuojančias priemones.

REKLAMA

Carlosas Davidas su spuogais kovojo beveik visą savo gyvenimą. Per pastaruosius mėnesius vaikinas padarė didžiulę pažangą ir, susikūręs veido priežiūros rutiną, kuri taip skaudžiai nekerta per kišenę, pakeitė savo veido odos būklę. 16-metis Carlosas, socialiniame tinkle „Instagram“ žinomas kaip „yadigcarlos“, kurį seka 6000 internautų, pasidalino daug dėmesio sulaukusia žinia ir kitiems paaugliams siūlė išmėginti jo jau išbandytas ir teigiamą rezultatą davusias priemones.

Carlosas atskleidė, jog pirmuosius rezultatus pastebėjo tik po 8 mėnesių. Jis išskyrė svarbiausius žingsnius, kurių reikia laikytis, norint visam laikui atsikratyti spuogų.

REKLAMA
REKLAMA

Visų pirma, kiekvieną rytą Carlosas veidą nuprausia mažą pH turinčiu prausikliu „Cosrx Low pH Good Morining Gel Cleanser“ (maždaug 9 eurai).

Vakare po dienos darbų savo veidą vaikinas nuvalo itin švelniu ir skaniai kvepiančiu „Mario Badescu Acne Facial Cleanser“ (maždaug 13 eurų).

REKLAMA

Po to Carlosas naudoja veido toniką, kurio sudėtyje nėra alkoholio. Odos nedirginantis ir savo darbą atliekantis tonikas, be kurio gyventi negali vaikinas – „Lumene Klassikko Refreashing Toner“ (maždaug 9 eurai).


Asociatyvi galerija:


Vakare vaikinas renkasi kitą toniką. „Mario Badescu Glycolic Acid Toner“ (maždaug 15 eurų) yra skirtas naikinti spuogų paliktus randus, o ne pačius spuogus, be to, jo sudėtyje yra AHA rūgšties, kuri švelniai nušveičia senas odos ląsteles.

Carlosas kiekvieną rytą savo veidą palepina serumu, padėjusiu suvienodinti odos atspalvį. „Art Natural Vitamin C Serum“ (maždaug 9 eurai) yra geriausias serumas, teigė vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Retkarčiais jaunuolis ant veido odos užtepa „Mario Badescu Whitening Mask“ (maždaug 20 eurų) kaukę. Ji pabrėžė, kad ši priemonė, kaip teigiama, tinka ne visiems, tačiau vaikinui ji prilygo tikram stebuklui ir padėjo suvienodinti odos atspalvį.

Po to vaikinas imasi odos drėkinimo. Kaip pabrėžė pats Carlosas, tai pats svarbiausias jo odos priežiūros rutinos žingsnis. Rytais jis naudoja „E.L.F. Daily Hydration Moisturizer“ (maždaug 7 eurai). Ši priemonė ne tik nėra labai brangi, bet ir skaniai kvepia bei yra lengvos tekstūros, todėl neapsunkina pačios odos.

Vakare vaikinas naudoja „Advanced Clinicals Collagen Skin Rescue Lotion“ (maždaug 8 eurai) drėkinamąjį kremą. Nors šio tekstūra kiek sunkesnė, kremas yra be galo tirštas, juo vakare tepama oda nėra apsunkinama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinis Carloso veido odos priežiūros rutinos žingsnis – kremas nuo saulės. „Neutrogena Clear Face Sunscreen Lotion“ (maždaug 9 eurai) ne tik apsaugo nuo saulės daromos žalos, bet ir užkerta kelią naujų spuogų susidarymui.

Nors daugiausia prie paauglio odos būklės pagerėjimo prisidėjo jo naudojamos veido odos priežiūros priemonės, jis pridūrė, kad jis taip pat pakeitė mitybą ir ėmė sportuoti.

„Jei norite išnaikinti spuogus, jums, kaip ir man, teks pakeisti kai kuriuos dalykus“, - sakė jis.

Nuo tada, kai jo spuogai išnyko, vaikino odos būklė nebuvo nė karto pablogėjusi.

Po Carloso įrašu įvairūs žmonės dalinosi komentarais ir dėkojo jam, kad pasidalino šiais patarimais.

REKLAMA

„Esi toks įkvėpiantis žmogus. Ačiū“, - rašė vienas.

„Tai nuostabu. Negaliu sulaukti, kada mano oda taps tokia pat švari, kaip ir tavo“, - pridūrė kitas.

„Tikiuosi, jog tai padės tokioje pat situacijoje kaip aš esantiems žmonėms suprasti, kad kada nors viskas tikrai pasikeis į gerą. Kalbu ir apie fizinius, ir apie emocinius dalykus. Didžiuojuosi tuo, ką pasiekiau“, - patarė Carlosas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų