REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Geras laikas rizikuoti, jei jūs esate griežti ir ryžtingi. Nebloga proga pirmą dienos pusę aptarinėti jūsų uždarbį su vadovu. Vakare susitikite su vaikystės draugais.

Avinas Geras laikas rizikuoti, jei jūs esate griežti ir ryžtingi. Nebloga proga pirmą dienos pusę aptarinėti jūsų uždarbį su vadovu. Vakare susitikite su vaikystės draugais.

REKLAMA

Tauras Galite tikėtis sulaukti ne tik moralinės paramos, bet ir finansinės pagalbos. Jūsų pasitikėjimas savimi padės ir artimiesiems nusiraminti bei jums paklusti. Neblogas laikas dalykinėms kelionėms. Palankesnė bus pirma dienos pusė.

Dvyniai Nevertėtų afišuotis pirmą dienos pusę: kuo mažiau būsite pastebimi bei suprantami, tuo daugiau naudos gausite. Svarbesnius susitikimus verta planuoti antrai dienos pusei. Beje, sena draugystė gali peraugti į slaptą meilės romaną.

Vėžys Pasinaudokite puikia proga energingai užbaigti užsitęsusį reikalą. Nedvejokite, nebūkite pasyvūs pirmą dienos pusę, į save atkreipsite įdomių asmenų dėmesį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tai palankus metas, bet verta užsiimti ir teorine problemų sprendimų puse, ir imtis konkrečių veiksmų. Spręskite reikalo finansavimo klausimą.

REKLAMA

Mergelė Naudingų susitikimų diena. Būkite atidūs jus pasiekiančiai informacijai, gautiems pasiūlymams: jų nauda atsiskleis ne iš karto, bet bus nemenka. Gali užsimegzti tarnybinis romanas. Vakarą būtinai skirkite artimiesiems. Viešnagės nepalankios, nebent pas savo tėvus.

Svarstyklės Iki 12 val. ramus laikas, palankus susitelkti ties savo asmeniniais reikalais, šeima, namais. Pirma dienos pusė bus tinkama proga ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos arba rinktis baldus, pradėti remontą. Vakaras geras romantiškiems pasimatymams.

Skorpionas Puikus metas: šiandien daug ką galite. Visiškai pasikliaukite savo jėga, sumanumu. Pirmą dienos pusę gera pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį, vėliau palanku su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbio perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Jums skirtas dėmesys, simpatijos nebus atsitiktiniai: tai žmonės, kurie jus išties vertina, myli bei nori padėti, neatstumkite jų. Šios dienos naujienos, netikėtumai gali naudingai pakeisti finansinius, veiklos planus.

Ožiaragis Jums pavyks nuraminti, įtikinti ne tik artimuosius, bet ir tuos, kieno veikla su jumis susijusi. Tarkitės, derėkitės, nebijokite nusileisti. Tinkamas laikas bendrauti su konkurentais, su priešais: pavyks taikiai bei naudingai susitarti. Palankesnė pirma dienos pusė.

Vandenis Neskubėkite vertinti ir būkite atidesni vyresnių asmenų nuomonei, patarimams. Iki pietų palanku tvarkyti kredito reikalus. Nedramatizuokite nesusipratimų su mylimu žmogumi: tai laikina ir nesunkiai išsprendžiama.

Žuvys Sėkmingas laikas svarbiems vizitams, lemtingiems sprendimams. Vakaras palankus aplankyti tėvus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų