REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Obuolys (nuotr. 123rf.com)

Kiekvienas trokšta sutikti savo gyvenimo meilę, o artėjant Šv. Valentino dienai santykių tema tampa vis aktualesnė. Būrėja-astrologė Laura Lana skaitytojams atskleidžia meilės burtus, kurie vienišiams padės pritraukti meilę, o kenčiantiems dėl nelaimingos meilės – atsikratyti blogų emocijų.

16

Kiekvienas trokšta sutikti savo gyvenimo meilę, o artėjant Šv. Valentino dienai santykių tema tampa vis aktualesnė. Būrėja-astrologė Laura Lana skaitytojams atskleidžia meilės burtus, kurie vienišiams padės pritraukti meilę, o kenčiantiems dėl nelaimingos meilės – atsikratyti blogų emocijų.

REKLAMA

„Vienas iš paprastesniu ritualų, kitaip tariant – metodikų, nereikalaujančių daug pastangų siekiant pritraukti mylimą, patinkantį žmogų arba pagerinti jau esamus santykius yra vizualizacija“, – teigia Laura Lana.

Mylimojo pritraukimas

Būrėja nurodo, kad turėtumėte įsivaizduoti save su mylimu žmogumi: kaip kartu smagiai leidžiate laiką, bučiuojatės, mylite vienas kitą, užsiimate mėgstama veikla.

„Tokiu būdu savo energiją nukreipsite tinkama linkme ir jūsų energetinė vibracija pasikeis, suteikdama daugiau šansų įvykti tam, ko trokštate. Be abejonės, mintys materializuojasi ir tai labai stiprus mūsų vidinis ginklas“, – tikina pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo seniausių laikų obuolys yra tarsi vaisingumo bei antrosios pusės simbolis. Burtai su šiuo vaisiu gali padėti į gyvenimą pritraukti naują žmogų šiltiems meilės santykiams puoselėti.

REKLAMA

Jei žinote konkretų žmogų, kurį norėtumėte pritraukti į savo gyvenimą – parašykite ant lapelio jo/jos bei savo vardą. Gražiai nupjaukite obuolio viršūnę: taip, kad vėliau būtų galima uždėti atgal.

Šiek tiek išskobkite obuolio vidų, kad tilptų lapelis su užrašytais vardais, įdėkite jį į obuolio vidų, užberkite cinamonu ir uždėkite obuolio viršūnėlę atgal. Obuolį apvyniokite raudonu vilnoniu siūlų.

Visą savaitę kasdien deginkite prie obuolio po vieną raudoną žvakę ir mintyse įsivaizduokite savo mylimą žmogų, su juo siejantį artumo ryšį. Sudeginus 7 žvakes, obuolį geriausia būtu užkasti po sveiku medžiu.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei neturite konkretaus vardo, kurį norėtumėte užrašyti ant lapelio meilei pritraukti, pasistenkite apibūdinti žmogų keliais žodžiais, koks jis turėtų būti ir taip pat jį įsivaizduokite deginant žvakes“, – sako Laura Lana.

Kristalų magija

Anot būrėjos, rožinis kvarcas, kitaip vadinamas – meilės akmuo, gali suteikti nepaprastų galių. Turint tokį akmenį šalia savęs, visur jį nešiojantis, liečiant ir įsivaizduojant meilę – tikimybė surasti savo antrąją pusę itin išauga. Taip pat rožinis kvarcas moterims padeda kur kas labiau atskleisti savo moteriškumą.

„Norint pritraukti konkretų žmogų reikėtų nusipiešti širdelę, jos viduje parašyti to žmogaus vardą, ant širdelės padėti rožinį kvarcą ir uždegti 4 raudonas žvakes sudarant keturkampį aplink širdelę. Deginant šias žvakes mintyse įsivaizduokite šį žmogų ir sutelkite visą energiją būtent tik šioms mintims“, – aiškina astrologė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žvakės privalo būti sudegintos visos, lapelį su vardu galite nešiotis su savimi kol pakartosite ritualą 3 kartus ir paskutinį kartą lapelį pabučiavus jį sudeginsite.

Kristalą, su kuriuo atlikote ritualą, nešiotis su savimi reikėtu mažiausiai 30 dienų, o veiksmingiausia, jei jį turėsite su savimi visada.

Kaip pamiršti mylimą žmogų

Ne visada meilė baigiasi laimingai ir tokiais atvejais tenka išgyventi skausmą, su juo susitaikyti ir paleisti žmogų. Būrėja Laura Lana dalinasi patarimais, kaip padėti sau ir iš savo minčių bei gyvenimo paleisti mylimą ar jus įskaudinusį žmogų.

„Šį ritualą geriausia atlikti per pilnatį. Uždekite baltą žvakę, ant popieriaus lapo užrašykite žmogaus, kurį norite pamiršti, vardą, jausmus bei emocijas, kurias norite paleisti.

REKLAMA

Susikoncertuokite ties lapeliu ir laikant virš žvakės liepsnos jį sudeginkite, rankas po ritualo būtinai nusiplaukite šalto vandens dubenėlyje – tai simbolizuoja visišką apsivalymą.

Pelenus suberkite į vandenį ir išpilkite. Žinoma, nepamirškime buvusių mylimųjų daiktų – jų geriausia atsikratyti“, – pataria Laura Lana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų