REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Paaiškėjo, su kokiomis žvaigždėmis duetus šiandien kurs „X Faktoriaus“ finalistai (tv3.lt fotomontažas)

Šį vakarą paaiškės tai, ko nuo rugsėjo mėnesio laukė visi TV3 žiūrovai – „X Faktoriaus“ nugalėtojas. Jam atiteks ne tik 15 tūkst. eurų, bet ir šlovė, garbė, pripažinimas. Dėl geriausiojo titulo kovos trys dalyviai, kurie žiūrovams paruošė po tris skirtingus pasirodymus.

45

Šį vakarą paaiškės tai, ko nuo rugsėjo mėnesio laukė visi TV3 žiūrovai – „X Faktoriaus“ nugalėtojas. Jam atiteks ne tik 15 tūkst. eurų, bet ir šlovė, garbė, pripažinimas. Dėl geriausiojo titulo kovos trys dalyviai, kurie žiūrovams paruošė po tris skirtingus pasirodymus.

REKLAMA

Scenoje pasirodys Sauliaus Prūsaičio mokinė Monika Juškevičiūtė, Justės Arlauskaitės-Jazzu auklėtinė Justė Baradulinaitė, Marijono Mikutavičiaus mokiniai, grupė „120“. Tiesioginiame „X Faktoriaus“ eteryje finalininkai atliks geriausią savo dainą, naują kūrinį ir dainuos duetu kartu su Lietuvos muzikos žvaigžde. Superfinale lemiamą balsą turės tik „X Faktoriaus“ žiūrovai. Būtent jie spręs, kas turi nugalėti projektą. Išsakyti savo nuomonę bus galima balsuojant po visų dalyvių pasirodymų.

Monika dainuos su grupe „Baltasis kiras“

Monika scenoje dainuos su grupe „Baltasis kiras“. „X Faktoriaus“ dalyvė ir bohemiška Vilniaus grupė atliks dainą „Lupytės“. Monikos šeimoje „Baltasis kiras“ yra labai svarbi grupė. Jos atliekamą muziką dievina ir moters vaikai, vyras.

REKLAMA
REKLAMA

„Dainuoti su „Baltuoju kiru“ man yra labai didelė laimė. Man jau teko dainuoti šią dainą „Kūrybinės stovyklos“ metu. Tai buvo daina, kuri yra arčiausiai to, kas aš esu. Superfinale atlikti šią dainą man bus šventė, vien kalbant apie ją, mano veide atsiranda šypsena. Esu palaiminta, kad tokią svarbią dieną aš galėsiu atlikti ne kažkokį rimtą kūrinį, o dainą, kuri atpalaiduoja mane ir leidžia man būti žmogumi“, – repeticijos metu su grupe kalbėjo Monika.

REKLAMA

Grupės „Baltasis kiras“ nariai taip pat negailėjo „X Faktoriaus“ dalyvei pagyrų. Jie ne tik gyrė moters nuoširdumą, bet ir jos balso tembrą, nuotaiką, kurią ji sugeba sukurti scenoje. „Mes šį kūrinį sukūrėme su bičiuliais buitiniame vakarėlyje, kai merginos pjaustė daržoves, gamino salotas. Tai absurdiškai smagus ir nuoširdus kūrinys, su teigiama emocija. Iš tikrųjų smagu, kad žmonės bando savas versijas padaryti. Tai yra tikrai gražu. Jei mums pavyks nešaržuoti šio kūrinio, o jį perteikti nuoširdžiai, turėtų labai gražiai suskambėti“, – tikisi grupės „Baltasis kiras“ nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Justė pasirodys su Vaidu Baumila

Justė iki paskutinės akimirkos nežinojo, su kuo dainuos „X Faktoriaus“ superfinale. Tuomet merginai į pagalba atskubėjo dainininkas Vaidas Baumila. Užkulisiuose juokaujama, kad Vaidas yra „X Faktoriaus“ sėkmės talismanas. Jo sąskaitoje – du duetai su projekto nugalėtojomis.

„Repeticijų metu Vaidas man davė daug naudingų patarimų“, – atskleidė Justė.

„Pastebėjau, kad „X Faktoriuje“ man dažniausiai tenka dainuoti su sparčiausiai tobulėjančiomis dalyvėmis. O kitas dalykas, aš visada dainuoju su nugalėtojomis. Man garbė stovėti scenoje su tokia jauna, gražia mergina, turinčia tikrai puikius sceninius duomenis. Ji taps tik geresnė ir geresnė. Ir ilgai žibės muzikiniame pasaulyje“, – įsitikinęs vienas populiariausių pop muzikos atlikėjų mūsų šalyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„120“ dainuos su Monique

Projekto pakvaišėliais vadinami grupės „120“ nariai superfinale pasirodys su Monika Pundziūte-Monique. „X Faktoriaus“ nugalėtoja šiuo metu yra viena populiariausių šalies atlikėjų. Monique pasakojo, kad vos pamačiusi vaikinus scenoje pagalvojo, kad būtų smagu su jais padainuoti duetu. Ir šiam norui bus lemta išsipildyti superfinalo metu.

„Kai tik pasakydavo „120“, aš iš karto arčiau televizoriaus prieidavau. Jie atneša tyro džiaugsmo ir per 3 minutes žmonėms padaro gerą nuotaiką. Dovydas ir Šarūnas dirba labai daug tam, kad scenoje viskas atrodytų lengvai padaroma ir tarsi pavyksta be jokių pastangų. Nieko panašaus – jie daro labai daug“, – priežastis, kodėl yra „120“ gerbėja, atskleidžia Monique.

„Mes žinome, kad Monika mėgsta iššūkius ir darbą. Todėl labai norėjome su ja dirbti“, – sako „120“ vaikinai.

Kaip seksis projekto dalyviams dainuoti su muzikos žvaigždėmis ir kas nugalės „X Faktorių”, paaiškės jau šį vakarą, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų