REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologų prognozuojamas sekmadienis vieniems bus itin rizikingas metas, galintis atnešti ir ligą ar net nelaimę. Kitiems diena nors ir įtempta, eisis lengviau. 

Astrologų prognozuojamas sekmadienis vieniems bus itin rizikingas metas, galintis atnešti ir ligą ar net nelaimę. Kitiems diena nors ir įtempta, eisis lengviau. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu ir pagarba. Netinkamas laikas reikšti nepasitenkinimą mylimu žmogumi. Tinka skolintis pinigų, imti kreditą ilgam, tvarkyti mokesčių reikalus.

REKLAMA

Tauras

Neverta rizikuoti su pinigais ir nekilnojamuoju turtu – impulsyvus sprendimas tikrai nebus geras. Nepriekaištaukite savo antrajai pusei.

Dvyniai

Puikus laikas: geros naujienos, naudingi pasiūlymai. Tik mažiau ginčykitės ir venkite rizikingo vairavimo. Palanku spręsti karjeros klausimus.

Vėžys

Išgirsite vertingų patarimų, tiesa, dėl to gali kilti nesutarimų šeimoje. Likimas pakoreguos jūsų ketinimus – taps aišku, kas jums iš esmės priimtina. Palanku kreiptis su prašymais į įtakingus asmenis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Rytas sudėtingas. Vidinė įtampa, negera nuojauta vers įtarinėti, blaškytis, karštligiškai ieškoti išeities. Vis dėlto diena palanki įveikti sunkumus: jūs laimėsite.

Mergelė

Nerimausite dėl niekų. Pasistenkite neskubėti, gerai viską apgalvoti ir metodiškai parengti. Saugokite sveikatą ir nepykite dėl patarimų bei pastabų – tai bus naudinga. Gali pasireikšti slaptos ligos.

Svarstyklės

Dabartinė situacija jūsų netenkina ir bręsta lūžis. Bent savaitei atidėkite geruosius savo sumanymus. Šiuo metu jūsų ambicijos negali būti patenkintos, tad kol kas susitaikykite su laikinu pralaimėjimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nemalonus, nervingas metas. Didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto jums pasiseks paskutinę minutę.

Šaulys

Būsite priversti atsisakyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime ir veikloje. Rasite išmintingą išeitį iš jums sunkios situacijos. Priimkite pasiūlymus, gautus iš užsieniečių.

Ožiaragis

Kol kas viskas neblogai, tik svarbu nesugadinti pasiektų laimėjimų. Imkitės to, kas anksčiau nepasisekė, susitikite su žmogumi, kuris kažkada jus atstūmė.

Vandenis

Pajusite permainas, kurios ir džiugins, ir gąsdins. Siekite aiškumo, venkite dviprasmybių. Atsargiau vairuokite automobilį. Galima netikėta pagalba ar dovana.

Žuvys

Puikus laikas tiems, kurie moka atsiriboti nuo išorinio pasaulio, svetimų nuomonių ir įtakos, kurie gali nepasiduoti srautui ir įsiklauso į vidinį balsą. Svarbu likti geranoriškiems, tuomet laukia sėkmė, pripažinimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų