REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Monika Juškevičiūtė (nuotr. Eimanto Genio)

Taisyklingai išdainuotos natos, aksominis balsas ir ramybe spinduliuojančios akys – tokią televizijos ekranuose ne pirmą mėnesį matome muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyvę Moniką Juškevičiūtę.

45

Taisyklingai išdainuotos natos, aksominis balsas ir ramybe spinduliuojančios akys – tokią televizijos ekranuose ne pirmą mėnesį matome muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyvę Moniką Juškevičiūtę.

REKLAMA

29-erių Monika jau šį sekmadienį susikaus projekto finale. Tikslingai nuo pirmosios atrankos finalo link žygiavusi moteris tikina, kad stiprus žiūrovų palaikymas jai buvo netikėtas.

 

„Aš jaučiu dėkingumą. Nueiti šį kelią iki galo – labai didelė dovana. Jaučiu žiūrovų palaikymą, jų sukuriamas saugumo jausmas, nors ir butaforinis, trapus bei laikinas, vis tiek labai malonus“, – renginio kulisiuose kalbėjo moteris.

Kiekviena laida lyg paskutinė

Rami ir jausminga – tokią Moniką televizijos žiūrovai matė viso projekto metu, tačiau žinoma moteris neslepia, jog viduje kaskart labai išgyveno: „Kiekviena laida man – kaip pirma. Anksčiau tai buvo labai didelis fizinis stresas – man skaudėjo pilvą, netvėriau savyje, bijojau. Dabar kūnas yra pasiruošęs, tad spinduliuoju didesniu noru nei baime. Kiekvieną kūrinį dainuoju lyg paskutinį kartą“, – pasakojo Monika.

REKLAMA
REKLAMA

Atskleidė sėkmės paslaptį

Moteris tikina, kad sėkmė „X Faktoriuje“ nėra tik jos nuopelnas. „Man labai pasisekė, kad ateidama į projektą atsinešiau savo spalvą, kuri patiko visai kūrybinei grupei. Jie niekada nebandė keisti manęs. Man buvo duotos visos galimybės pažinti save, išsiaiškinti, kas man tinka, kiek aš galiu. Kai įsilieju į naują komandą, visuomet stengiuosi priimti mokinio poziciją. Aš žemai nulenkiu galvą ir sakau: „Mokyk mane“. Aš niekuomet nesivėliau į konfliktines situacijas, nekvestionavau man skirtų kūrinių, o stengiausi juos pamilti“, – sakė M. Juškevičiūtė.

REKLAMA

Nors ant scenos, kurioje pasirodo atlikėja, specialiems efektams ir įspūdingiems šou yra skiriama mažiau dėmesio, kelią į žiūrovų širdis Monika rado savo jausmais.

„Aš niekuomet nekūriau strategijų, kuriomis sudominsiu žiūrovus. Esu tikra, kad tada, kai pasineriu į pašalines mintis, tą akimirką manyje išnyksta kažkas labai svarbaus. Nors repeticijų metu Saulius primygtinai prašo rodyti daugiau jausmų, aš šių stebuklingų resursų stengiuosi neišnaudoti“, – šyptelėjo „X Faktoriaus“ finalininkė.

Nustebino išvaizdos pokyčiais

Projekte moteris ne tik dainavo prancūziškai, atliko įvairaus žanro dainas, bet taip pat ir pakeitė savo išvaizdą. Prieš paskutinėje laidoje ją žiūrovai išvydo kitokią – trumpais, šviesiais plaukais.

REKLAMA
REKLAMA

„Man patinka eksperimentai. Tiesą sakant, žinojau, kad balinsime plaukus, tad iš pradžių kiek dvejojau, mąsčiau, ar tai nesikerta su mano pasaulėvoka. Vis dėlto tokias mintis vijau šalin ir dabar jaučiuosi tikrai labai gerai. Tai buvo neišpildyta mano svajonė – nusirėžti taip, kad nebebūtų jokio kelio atgal, tik auginti“, – džiaugėsi projekto dalyvė.

Nuojauta pasiteisino

Praėjusį šeštadienį išlikimo dainą atlikusi moteris visą kelią žingsniavo užtikrintai, tad ir ši kova jai nebuvo staigmena. „Visą dieną jaučiau, kad taip nutiks. Kūrinys, kurį buvau pasiruošusi išlikimo kovai, taip pat labai gražus, tad norėjau, kad žmonės jį išgirstų“, – teigė Monika.

Pasiekti tiesiogines transliacijas svajojusi Monika savo norus viršijo su kaupu, dėl to ji jaučiasi dėkinga ne tik žiūrovams, kūrybinei grupei, bet ir sau: „Įsitikinau, kad manyje vis dėlto gyvena pasaka ir aš kartais nueinu į tą slaptą kambarėlį. Scena – vienintelė vieta, kur galiu susitikti su ta Monika, kuri daro stebuklus“, – šyptelėjo projekto finalininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų