REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Paskutinės dienos iki „X Faktoriaus“ finalo: įsimintiniausi „120“ pasirodymai

 Šarūnas ir Dovydas - atominis penktojo „X Faktoriaus“ sezono užtaisas. Nuo pat pirmojo pasirodymo televizijos ekranuose, šie vaikinai kūrė įsimintiną šou, kiekvienoje laidoje šimtu dvidešimt procentų išlaikydami savo kuriamų personažų vaidmenis.

61

 Šarūnas ir Dovydas - atominis penktojo „X Faktoriaus“ sezono užtaisas. Nuo pat pirmojo pasirodymo televizijos ekranuose, šie vaikinai kūrė įsimintiną šou, kiekvienoje laidoje šimtu dvidešimt procentų išlaikydami savo kuriamų personažų vaidmenis.

REKLAMA

Sekmadienį „X Faktoriaus“ finale šis duetas varžysis dėl įspūdingo piniginio prizo (15 tūks. eurų), kurį laimėję ketina pradžiuginti savo gerbėjus. „Jei laimėsime projektą, pinigus išdalinsime savo gerbėjams“, - teigia Šaras ir Dovis.

Įsimintiniausi „120“ pasirodymai:

Žaibiškai didėjant vaikinų populiarumui tokių mokinių Marijonui Mikutavičiui užpavydėjo net pats Andrius Mamontovas. „Jis yra šunsnukis, jam taip sekasi, jam nieko nereikia daryti. Mes dirbame sunkiai, o jam nieko nereikia daryti“, - Šarūną ir Dovydą po dar vieno kitoniško pasirodymo gyrė A. Mamontovas.

Neseniai M. Mikutavičius atskleidė, kad dirbti su šiais kūrybiškais vaikinais vienas malonumas. Į repeticijas „120“ ateina turėdami ne po vieną, o aštuonias pasirodymo idėjas. Vaikinai labai daug repetuoja ir dėl „X Faktoriaus“ atsisakė miego, draugų ir laisvalaikio.

REKLAMA
REKLAMA

„X Faktoriaus“ atrankos:

Jau pirmoje laidoje vaikinai prajuokino visus, savo babai skirdami dainą. Tokiu būdu Dovydas išpildė savo močiutei duotą pažadą, sudalyvauti populiariausiame Lietuvoje muzikiniame šou. Vaikinai taip pat teigė, jog vienas kitą pažįsta nuo vaikystės, o sprendimas dalyvauti „X Faktoriuje“ spontaniškai gimė bare. Nestandartinis vaikinų elgesys greitai prikaustė žiūrovų dėmesį, o apie juos domėtis pradėjo tiek maži, tiek dideli.

REKLAMA

Muzikinis išsilavinimas:

Abu vaikinai nėra baigę muzikos mokyklos ir yra savamoksliai.

Teisėjų vertinimai projekto metu: 

Andrius Mamontovas: „Man viskas patinka, ką jūs darėte. Viskas buvo nuostabu. Tai viskas buvo totali nesąmonė, bet ji buvo nuostabi“.

Marijonas Mikutavičius: „Linksmumas yra pagrindinė jų pridedamoji vertė, bet jei jie dar ir gerai sudainuoja, tai tada vadinasi viskas dar geriau. Jeigu jie su savo bajeriais per tiek laiko dar vienas kito neužkniso, tikrai neužknis ir žiūrovo“.

Saulius Prusaitis: „Aš jau kažkaip viduje jaučiu, kad jūsų laukia nuostabi ateitis. Kad labai daug liūdnų žmonių norės matyti jus savo renginiuose. Nes jūs nešate šviesą, gėrį ir džiaugsmą. Ir tai tęskite iš visų jėgų“.

REKLAMA
REKLAMA

Dovydas apie muziką: „Yra labai daug atlikėjų, kurie atsistoja scenoje, pasileidžia muziką iš USB ir kažką veblena. Bet turime suvokti, kad artisto gyvenime svarbiausia yra suprasti, ką jis dainuoja, o ne kaip dainuoja. Artistas privalo suprasti, koks yra jo transliuojamas turinys. Labai tikiu, kad mes būsime tie, kurie sugebės atskleisti tikrojo scenos artisto prigimtį.“

Šarūnas apie muzikinį išsilavinimą: „Kartais pagalvoju, kad kitas mūsų vietoje jau save būtų užsikapojęs po pirmojo žingsnio. Taip, mes neturime įspūdingo muzikinio išsilavinimo. Patys matome, kad kažkas nesiseka, kad slysta nata pro šoną transliacijos metu. Nejaugi dabar turime rėkti, kad viskas yra blogai, nejaugi turime sakyti „Mirštame, kaip viskas yra blogai, viskas, gyvenimas baigėsi“?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniai „120“ pasirodymai pusfinalyje:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų