REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Pasaulis stebėjo super Mėnulį ir Mėnulio užtemimą (nuotr. Vida Press)
37

 Avinas

Gali atsirasti rimtų kliūčių jūsų veiklai. Nepraraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savų nuopelnų. Delskite, nepriimkite lemtingų sprendimų. Antrajai dienos pusei nieko rimta neplanuokite.

Tauras

Iki pietų palankesnis metas. Popiet prasideda išties nesmagus laikas, kai gali nutikti kas tik nori. Jei turite nepatikimų draugų, bendrininkų, šiandien jie kaip nors pasireikš (tikėtinos išdavystės).

Dvyniai

Nepersistenkite: jei iš karto nieko neišeis, palikite reikalą ramybėje. Antrąją dienos pusę būsite linkę nervintis, nerimauti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą bei turtą.

Vėžys

Rytas sėkmingesnis, nors ne viskas vyks, kaip suplanuosite. Mažiau priešinkitės likimui ir mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio. Užsiimkite tik savimi bei savais reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Venkite asmeniškumo. Gali tekti susidurti su itin įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą bei turtą.

REKLAMA

Mergelė

Stenkitės nereaguoti į provokacijas: galite patekti į bėdą. Didesnis apgaulių, vagysčių pavojus. Vakare geriau vengti kelionių.

Svarstyklės

Nuojautos pildysis: nedarykite nieko, ko nesinori, ir artimiesiems neleiskite rizikuoti toje srityje, dėl kurios abejojate. Nesiaiškinkite santykių. Saugokite sveikatą bei turtą.

Skorpionas

Galite apsirikti vertindami savo perspektyvas ir įsivelti į avantiūrą. Nekreipkite dėmesio į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus ir apkalbas apie jums svarbų asmenį.

Šaulys

Nepalankus metas atsakingiems darbo reikalams tvarkyti. Pedantiškumas gali išgelbėti nuo nelaimingų atsitikimų, klaidų darbe. Pasistenkite būti nuoširdesni savo antrajai pusei.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Bus labai aktuali pasitikėjimo, bendradarbiavimo problema. Nusistatykite griežtesnę distanciją bendraudami su jums nemaloniais piliečiais.

Vandenis

Pralaimėjimų, nusivylimų, nuostolių metas: bus svarbu likti blaiviems ir tolerantiškiems. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo. Nemalonumai per partnerius, sutuoktinį.

Žuvys

Galite nesuvokti savo klaidų, nepajusti realios grėsmės. Problemų galite tikėtis dėl nesiskaitymo su užsienio partneriais. Laukia nenumatytos kliūtys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų