REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitą savaitę laukia dviguba šventė. Tai įsimylėjėlių Valentino diena ir ypatingai svarbi ir reikšminga Vasario 16 diena. Naglis Šulija dalinasi savo prognozėmis, ko sulauks zodiako ženklai šią ypatingą savaitę. 

Kitą savaitę laukia dviguba šventė. Tai įsimylėjėlių Valentino diena ir ypatingai svarbi ir reikšminga Vasario 16 diena. Naglis Šulija dalinasi savo prognozėmis, ko sulauks zodiako ženklai šią ypatingą savaitę. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas. Darbe kiek daugiau padirbėti reikės nebent savaitės pradžioje, vėliau viskas grįš į įprastas vėžes. Puikiai seksis visokios kolektyvinės veiklos atmainos, bus lengva tapti savos komandos įkvėpėjais ir lyderiais. Taip pat vis dar tęsiasi puikus metas jėgų, ištvermės reikalaujančioms kelionėms.

REKLAMA

Jautis. Gali būti, jog reikės padirbėti darbe, tačiau aplinkybės klostysis taip, kad bus palankiau svarbesnius darbus užbaigti, o naujiems pradėti tiesiog pristigs laiko. Savaitės pabaiga gali atnešti daug smagaus bendravimo su artimais draugais ir būsimos veiklos planų svarstymo.

Dvyniai. Vidinė būsena bus nebloga, bet, atrodo, maždaug tiek apie kitą savaitę ir galima pasakyti. Dalykinių reikalų nedaug, darbe vos smarkiau pajudėti reikės savaitės pabaigoje, kitose srityse permainų nedaug. Galima bus ilsėtis ir kaupti jėgas ateičiai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Laikas nei šioks, nei toks: vyraus nedideli darbai, pareigos, kita nelabai įdomi veikla, kurios imtis kažkodėl būtina. Tiesa, nuo šios rutinos galima sprukti į kelionę, kuri žada būti išties puiki, o kitą savaitę aplinkybės pasidarys palankios ir dalykinei ar pažintinei kelionei.

Liūtas. Darbe vargu ar galima tikėtis naujų, neįprastų dalykų, o namie irgi viskas savo vietose. Palankus metas tvarkyti juridinius reikalus, žinoma, jeigu jų yra. Tiktų ir su kuo nors taikytis – vėlgi, jeigu reikia. Taip pat vis labiau patiks sportinio tipo pramogos – nesunku bus parodyti, kas čia šauniausias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Kol kas teks klampoti per nesibaigiančius nedidelius darbus bei visokias pareigas. Tai bus nelabai įdomu, bet kai kada pavyks pademonstruoti tam tikrą išradingumą. Tikrai nudžiugins santykiai su artimu žmogum, juos puoselėti metas išties geras. Galimi reikšmingi susitikimai.

Svarstyklės. Metas linksmas ir smagus, bet eina į pabaigą – netrukus kūrybiškumo bus mažiau, o kasdienių reikalų – daugiau. Kol kas galima pasinaudoti palankia proga ir pasirūpinti sveikatos reikalais. Savaitės pabaiga žada atnešti daug smagaus bendravimo su mielais ir reikalingais žmonėmis.

REKLAMA

Skorpionas. Jeigu iki šiol buvo kokių nors su namais, būstu susijusių darbų ar reikalų, galima kreipti juos pabaigos link, mat kitą savaitę aktualijos gali būti visai kitos. O kol kas galima pasinaudoti palankiomis progomis smagiai pasilinksminti – jų dabar bus vis daugiau. Kūrybiškumas irgi augs.

Šaulys. Būsite labai veiklūs, energingi ir valingi, į tikslą žengsite tiesiai ir be skrupulų, tad geriausiai seksis tie darbai ir reikalai, kuriuos prižiūrėsite patys. Patiks ne tik sportuoti, bet ir nugalėti. Be to, dabar būsite atviri, linkę bendrauti su įvairiais žmonėmis. Apdairiau patartina elgtis su savo pinigais.

REKLAMA

Ožiaragis. Gali būti, jog atsiras tam tikrų piniginių, turtinių reikalų. Iš tiesų šioje srityje palanku svarbesnius darbus baigti ir apčiuopti naudą, kad vėliau galėtumėte pereiti prie kitų reikalų. Savaitės pabaiga atneš ir smagaus bendravimo, ir ramaus, jaukaus pabuvimo namie.

Vandenis. Nestigs nedidelių darbų, greitai sutvarkomų reikalų. Kadangi patys būsite labai veiklūs ir dalykiški, viskas vyks greitai ir dalykiškai. Iš tiesų dabar geras metas ką svarbesnio užbaigti, o pradedant penktadieniu jau bus galimą imtis ir naujos veiklos. Lydės sėkmė siekiant finansinės naudos.

Žuvys. Nepaisant darbų darbe, būsite atsipalaidavę, linksmi, spinduliuosite asmeninį žavesį, o aplinkinius džiuginsite puikiu humoro jausmu. Gali būti, kad ir jausmai turės priežastį atsiskleisti. Puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su grožio, patogumo dalykais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų