REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Yulia Debbagkh (nuotr. Instagram)

Rusų kilmės tinklaraštininkė atvirai papasakojo tai, ką jai teko patirti po nevykusios plastinės operacijos, jos krūtims suteikusios kvadratinę formą.

19

Rusų kilmės tinklaraštininkė atvirai papasakojo tai, ką jai teko patirti po nevykusios plastinės operacijos, jos krūtims suteikusios kvadratinę formą.

REKLAMA

Yulia Debbagkh – Rusijoje žinoma socialinių tinklų žvaigždė. Moteris su savo gerbėjais pasidalino krūtinės fotografija. Ja buvo norima atskleisti prieš 13 metų darytos plastinės operacijos pasekmes – kvadratines krūtis.

Būtent dėl šios savo nuotraukos moteris sulaukė itin daug nemalonių komentarų. Nemažai internautų kitą kartą moteriai siūlė išbandyti trikampių formos krūtų implantus.

„Kieno tai biustas? Jei atidžiau įsižiūrėsite, suprasite, jog jis mano. Ši silikoninė krūtinė man tarnavo 13 metų“, - po fotografija rašė Yulia.

Nuotraukoje, kurioje tinklaraštininkė pasidabinusi bikiniu, aiškiai matosi vietą pakeitę silikoniniai krūtinės implantai, o kairysis netgi tapo kvadratinis.

REKLAMA
REKLAMA

Yulia paaiškino, jog kairysis krūties implantas nėra trūkęs, o paprasčiausiai susiglamžęs. Pradinės jo padėties ir formos atkurti negalima, todėl moteriai reikalinga pilna implantų keitimo operacija.

REKLAMA

Socialinėje erdvėje paviešinus fotografiją, Yulia sulaukė itin negražių komentarų.

„Esi kvaila moteris, o tavo krūtinė – kvadratinė“, - rašė vienas.

„Ji tokia liekna, kad jos implantai tiesiog susiglamžė“, - teigė kitas.

„Nei vienas vyras nenorės vesti plastikinių krūtų“, - pridūrė trėčias.

Yulia atskleidė ir nevykusią operaciją jai atlikusios klinikos vardą, o kanalui NTV leido įamžinti jos vizitą pas kitą plastikos chirurgą Maximą Nesterenko. Būtent šis vyras, kaip teigiama, ištaisys nevykusių chirurgų klaidas.

Gydytojas atskleidė, jog praeitos operacijos metu implantai buvo įdėti neteisingai. Vietoje to, kad silikoniniai implantai būtų padėti po raumeniu, chirurgai juos uždėjo ant paties raumens.

REKLAMA
REKLAMA

„Šį kartą viską padarysime teisingai“, - sakė jis. „Pašalinsime senus implantus, o naujuosius padėsime po raumeniu. Šie naujieji implantai bus modernūs ir galios ilgiau, nei senieji.“

„Mano krūtinė bus gražesnė, nei bet kada anksčiau“, - teigė Yulia.

Klaidos klinika netaisys

Pasak moters, pirmosios problemos atsirado po operacijos praėjus daugiau nei dešimtmečiui. Procedūra jai buvo atlikta Maskvos plastinės chirurgijos ir kosmetologijos institute. Tais laikais tai buvo itin gerbiama vieta, turėjusi gan neblogą reputaciją.

Kai Yulia grįžo į kliniką, jai buvo liepta stoti į eilę ir pradėti taupyti pinigus operacijai. Ji pridūrė, kad gydytojai nieko neminėjo apie implantų pakeitimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nesu ekstremalaus sporto mėgėja, nepriaugau svorio ir jo tikrai nenumečiau. Žinau, kad deformacijos gali atsirasti po gimdymo, tačiau aš vaikų neturiu“, - sakė moteris.

Maskvoje esanti klinika, kaip pasakojo pati istorijos herojė, teigė pametusi visus ankstesnius pacientės įrašus ir medicininę istoriją.

„Mes nesikratome atsakomybės, o pacientų įrašus saugome net 25 metus“, - sakė klinikos direktorius Mikhailas Pavlyukas.

Advokatai pridūrė, jog Yulia gali prašyti atlyginti jai padarytą žalą ir tikėtis gauti net 14 tūkst. eurų kompensaciją.

Moteris nepabijojo išskirti neigiamus ir įžeidžiančius komentarus po jos fotografija rašiusius asmenis. Buvo ir tokių, kurie už pastarąjį žingsnį ją gyrė.

„Ne kiekvieną moteris išdrįstų tai parodyti. Puiku. Labai ačiū. Aš pati svarstau apie operaciją“, - teigė Lilia Topoleva.

Be krūtinės korekcijos, Yuliai atlikta nosies operacija, įdėti užpakaliuko implantai, o į lūpas ir skruostus suleistos injekcijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų