REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Alexandra Thomas  (nuotr. Instagram)

Apkūni mados ir grožio tinklaraštininkė emocingame vaizdo įraše smulkiai papasakojo, ką reiškia būti stora.

31

Apkūni mados ir grožio tinklaraštininkė emocingame vaizdo įraše smulkiai papasakojo, ką reiškia būti stora.

REKLAMA

Bostone, JAV gyvenanti Alexandra Thomas savo „Youtube“ kanale atskleidė, kaip ją nemaloniai nustebino jos dermatologė, pasakiusi, jog mergina turėtų kažką daryti dėl savo svorio.

Apie šią patirtį ir kitus išgyvenimus Alexandra pasakojo savo automobilyje iškart po susitikimo su dermatologe. Mergina pabrėžė, jog pas specialistę kreipsi norėdama pasikonsultuoti dėl savo odos būklės, o ne prašydama patarimų, kaip atsikratyti svorio.

Tačiau, konsultacijos pabaigoje moteris pakomentavo tinklaraštininkės svorį ir pasiūlė kreiptis į savo šeimos gydytoją.

„Turint viršsvorio gyvenimas tampa šiek tiek įdomesnis, nes žmonės mano, jog man gali sakyti bet ką. Jie tikriausiai galvoja, jog aš pati nežinau, jog turiu viršsvorio“, - su ašaromis akyse pasakojo Alexandra. „Mudviejų susitikimas buvo išties nuostabus, suradome vaistus, kurie padėtų mano odai, tačiau konsultacijos pabaigoje ji turėjo viską sugadinti pakomentuodama mano svorį.“

REKLAMA
REKLAMA

Pabrėždama, jog kai kurie žmonės gali manyti, jog Alexandra į viską sureagavo per daug jautriai, mergina atskleidė, kad jai labai dažnai tenka susidurti su kitų žmonių priekaištais ir nemaloniais komentarais.

REKLAMA

„Ne, aš nežinau, kiek sveriu. Ne, aš nesistengiu sulieknėti“, - su sarkazmo gaidele balse pasakojo ji.

Ji taip pat pridūrė, kad su viršsvoriu ji kovoja jau ilgą laiką.

„Visuomet buvau apkūni. Puikiai pažįstų savo kūną, žinau, kiek sveriu, esu sunerimusi ir dėl savo sveikatos. Tikite tuo ar ne, mano bendra sveikata yra gan normali, atsižvelgiant į tai kiek sveriu, tačiau net ir dėl to žmonės apie mane turi susidarę kitokią nuomonę“, - teigė ji.

Alexandra ne kartą svarstė ar aplinkiniai lygiai taip pat komentuoja kitais valgymo sutrikimais, pavyzdžiui, anoreksija, sergančius žmones.

REKLAMA
REKLAMA

„Nemanau. Mano nuomone, dažniau pabrėžiama storų žmonių išvaizda. Taip, aš nebijau žodžio „stora“. Liekna, stora – juk tai tik būdvardžiai“, - teigė Alexandra.

Nori būti žinoma dėl savo talentų

Mergina teigė sulaukusi pasiūlymo dalyvauti viename iš svorio metimo konkursų, tačiau ji atsisakė tai daryti, kadangi daugiausia dėmesio buvo skiriama jos kūno svoriui, o ne talentams.

„Kartais atrodo, jog kiti mane mato tik kaip storą merginą. Tai šiek tiek nervina. Kai pažvelgi į mane, tik tai ir matai, tačiau esu kur kas daugiau nei tik kažkoks skaičius svarstyklėse“, - sakė tinklaraštininkė.

Aiškindama, kodėl ją užvaldė tokios stiprios emocijos, Alexandra vaizdo įrašo pabaigoje tarė, jog tokie iš pirmo žvilgsnio nereikšmingi dalykai turi labai didelės įtakos bendrai savijautai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Alexandra nesiruošia atsiprašinėti už tai, kokia yra.

„Mes ne kvaili ir ne nieko neišmanantys. Nesame akli, tačiau kiti mano taip: „Jei aš jai pasakysiu atsikratyti svorio, ji taip ir padarys.“ Tai nėra taip paprasta, o toks nusistatymas labai įgrysta“, - sakė ji. „Labai save myliu, esu pasitikinti savimi, todėl turiu neleisti tam manęs sužlugdyti, nes žinau savo vertę.“

Po vaizdo įrašo paviešinimo praėjus kelioms dienoms, savo „Instagram“ paskyroje Alexandra dar kartą patvirtino, jog tikrai pasitiki savimi jokie neigiami komentarai ar nemalonios replikos nesugadins jai dienos.

„2018-aisiais nusprendžiau įveikti vieną baimę. Pažadu dažniau rodyti savo pilvuką“, - rašė ji po nuotrauka. „Taip, jis ten yra, jis – dalis manęs. Man patinka nešioti džinsus aukštu liemeniu ir trumpus marškinėlius, todėl vis dažniau juos dėvėsiu. Lai 2018-ieji tampa baimių atsikratymo, netobulumų pamiršimo ir meilės sau metais.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų