REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Alyssa Salgado su dukra (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Dvi motinos kreipėsi į policijos pareigūnus teikdamos, jog jų atžaloms Vašingtono valstijos „Boys & Girls Club“ darželyje vašku nudepiliuoti antakiai.

14

Dvi motinos kreipėsi į policijos pareigūnus teikdamos, jog jų atžaloms Vašingtono valstijos „Boys & Girls Club“ darželyje vašku nudepiliuoti antakiai.

REKLAMA

Alyssa Salgado (19 m.) pasakojo, jog ketvirtadienį savo dukrelę Lilayiah (2 m.) ji atvedė į darželį. Pasiėmusi mažylę, moteris pastebėjo, jog tarp Lilayiah antakių esantis tarpas yra paraudonavęs, o jos antakiuose trūko kelių plaukų.

 

Vasario 2 diena susirūpinusi mama savo „Facebook“ paskyroje paviešino įrašą, kuris jau pasidalintas daugiau nei 20 tūkst. kartų.

„Kol mokausi mokykloje, savo dukrelę palieku darželyje. Vakar pasiėmusi ją pastebėjau, jog tarp antakių esantis odos tarpas yra šiek tiek paraudonavęs. Pamaniau, jog dukrelė pasikasė ir oda būtent taip į tai sureagavo. Tačiau grįžusi namo ir atidžiau apžiūrėjusi nerimą kėlusią vietą supratau, kad darželyje dirbančios moterys bandė vašku depiliuoti mažylės antakius. Iškart susisiekiau su darželio direktore. Ji teisinosi nieko nežinanti. Šį rytą Lilayiah nuvedžiau pas pačią įstaigos vadovę“, - rašė moteris. „Ji tik juokėsi ir teigė, jog tai aš prisigalvojau nesąmonių. Esu mama ir suprantu, kad tokie dalykai neturi vykti. Darželio darbuotojos neturėjo teisės lįsti prie mano dukrelės.“

Tą pačią dieną kita mama, Glenda Maria Cruz, savo paskyroje atskleidė, jog tas pats nutiko ir jos sūnui.

„Vaikų oda yra labai jautri, be to, nei viena moteriškė neturi teisės taip elgtis su darželinukais. Kai nusprendėme nueiti pas vadovę, ji teigė kalbėjusi su savo darbuotojomis, tačiau nei viena jų neprisipažino tai padariusi. Su dirbtine šypsena veide ji manęs paklausė, ko iš jos norėčiau bei pridūrė, jog jei noriu, savo vaiką galiu vesti į kitą darželį“, - teigė ji. „Jis dar tik vaikas ir pats negali apsiginti. Jam dar nėra dviejų metukų. Šiuo metu jaučiuosi lyg bloga mama, kadangi nesugebėjau savo vaiko apsaugoti tuomet, kai jam manęs reikėjo labiausiai.“

REKLAMA
REKLAMA

Abi moterys kreipėsi į policijos pareigūnus ir parašė pareiškimus.

Darželis, kurį lankė abiejų motinų vaikai, priklauso Horizons vidurinei mokyklai. Tiek Salgado, tiek Cruz mokėsi šioje mokslo įstaigoje, tačiau po incidento jos nesirodė nei mokykloje, nei atvedė savo vaikų į darželį.

Šiuo metu įvairios institucijos vykdo tyrimus ugdymo įstaigoje. Pats darželis, kaip teigiama, rimtai žiūri į bet kokius tėvų skundus ir pats imasi tirti šį įvykį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų