REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Vasario 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

18

Vasario 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galite išvysti tai, kas anksčiau nuo jūsų buvo slepiama: netikėtai atsivers antroji medalio pusė. Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą.

Tauras

Nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų gąsdinami, spaudžiami. Kas nors gali mėginti jus šantažuoti, pasistenkite atsilaikyti. Šiandien jums tylos metas: neverta sakyti savo tikrųjų minčių.

Dvyniai

Pavojingas laikas: galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Noras pasirodyti, pasižymėti išprovokuos pavojingus žingsnius.

Vėžys

Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti ir įsipareigoti, ypač piniginėje ir turto sferoje. Negeras laikas pinigus investuoti, pirkti vertingų daiktų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Įtampa bus stipri, sunkiai visur spėsite ir nejučiomis patys savo rankomis padarysite negerų (galbūt ir nepataisomų) dalykų. Nereikėtų rizikuoti, nervintis, pykti.

REKLAMA

Mergelė

Klystate, jei manote, jog pagaliau viskas aišku ir jūs žinote išeitį. Neleiskite niekam kištis į jūsų asmeninius bei šeimos reikalus. Venkite smalsių žmonių.

Svarstyklės

Galite patirti problemų dėl informacinės painiavos dalykiniuose reikaluose ar dėl savo vaikų, o gal mylimo asmens elgesio. Neskubėkite šiuose dalykuose daryti išvadų: perlenksite lazdą.

Skorpionas

Gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų: jums trūks objektyvumo ir atsargumo.

Šaulys

Galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite padarinius.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Sudėtingas laikas: pavojinga skubėti, pykti, niršti, svarbu nepasiduoti emocijoms. Neleiskite sau veltis į ginčus, mokėkite nereaguoti į konkurentų provokacijas.

Vandenis

Saugokite autoritetą: neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ir tai sugriaus jūsų planus.

Žuvys

Ramiai vykdykite kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite savo užduotis: jūsų kompetencija niekas neabejos. Šiandien galite sulaukti išskirtinės sėkmės.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų